Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao kad se sastanu Brnabic i Cvijanovic.
to je srbska posjeta ili međunarodna
😂🤣🤣😂 Ba ce bit toplih zagrljaja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Današnja srpska Vlada ne priznaje GENOCID kojeg su napravili jer je vrhuška Vlade bila u grupi kreatora zločina, huškači i pomagači, a neki čak izvršitelji zločina.
Kakav dvolicnjak, a onaj senad mu je došao na noge da zaradi koju marku preko intervjua s njim... Neće sigurno Vučić doći da kaže ronhilu da zaveže...
Dosao da referira sta ga je Senad pitao. Tako oni jedan drugom stalno referiraju. Zasto ekipa iz Sarajeva ne insistira da bude na ovim sastancima
gradnja kulta licnosti. Dodik i ekipa iz Federacije sve potrosise, a onda ocekuju sadaku. Ima li kraja
Privatna posjeta,kao i sve ostale"mlacenje prazne slame"
Islamizirani Srbi i Srbi Turskog porijekla. Imaju i ovi od skora Novokomponovani srbi.
Bošnjaci morate izabrati nekoga s kim je saradnja moguća. Evo primer Radončića. Ja Srbin ga vidim kao čovjeka s kim bi se dalo saradjivati, ne bi sigurno popuštao Dodiku oko ključnih stvari. JEDINI U BIH KOJI JE DAO OSTAVKU ZBOG NESLAGANJA SA POTEZIMA KOALICIONIH PARTNERA. KONKRETNO ZBOG MIGRANTSKE KRIZE. Naravno mi to ne cijenimo. Lik vam je ljudina, šteta što to ne vidite. Nisam bot.
Ako ti je on covjek,onda nikad neces biti paren,kud njega nadje bez jaja!
Ljudi, sto bi kaznjavali autore bilborda? Kaznjeni su u mozak od rodjenja ocigledno... sazaliti ih treba
Vučić dao naređenje Vulinu da mašta veliku Srbiju, a dolazi da kaže Dodiku da i dalje forsira mirni razlaz, a on će u kamere reći kako podržava suverenu Bosnu i Hercegovinu. Čuj im naslova na bilbordu. Dobro došao predsjedniče. Prozirni ste k'o sirutka.
Pa Vučiću je Karadzić ostavio RS u amanet ko Alija 23% Erdoganu.
Molim urednika da navodi Entitet Republika Srpska!?
Za razliku od Slovenaca, predsjednik Srbije vam je prije nekoliko dana rekao da nema govora o raspadu BiH. A sto se tice ovakvih posjeta, nema tu velike frke, relax. To je nesto cega ce biti i ubuduce. BIH i Srbija ce uvijek biti bliske drzave, sa specijalnim vezama, tako je i potpisano u Dejtonu. Zasto bi neko imao nesto protiv bliskosti i saradnje?
Ko Sjeverna Koreja
pa zar nece svoje Sarajlije obici da im dođe na hurme zvali su ga
Jel primjetite Bosnjaci koliko na ovom klixu ima komrntatora koji direktno rade za hrvatske i srpske obavjestajne sluzbe, kojima je to posao!? Komentari i lajkovi koji vidite ovdje su dio PROJEKTA. Portal klix se mora staviti pod kontrolu, zabraniti pod hitno anonimne komentare. Pogledajte recimo u Hrvatskoj, nadjite mi portal koji dozvoljava anonimne komentare. Ovo je specijalni rat protiv Bosnjaka muslimana.
potpisujem
Klix na licu mjesta ...Bulevar otputovao za Banja luku
Došao Vučić da uzme svoj tal od onih 300 miliona!