Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ne povjesamo izdajnike i profitere svako na svojoj strani bice nam ovako i nikad nece biti kraja.
divi ovog maglajskog glumca
Jojj sada ce da se jave i oni rodjeni 97. radi kojeg dinara. Daj boze da ode u ruke ko je stvarno djete silovanja...
Nista ruzno samo me zanima po kojem osnovu cete utvrdit jel zaista neko pripada toj kategoriji, obzirom da znamo da bi nas narod prevario sam sebe ako bi imao koristi
Po osnovu da imaju dokumentovano ispovijesti bioloskih majki koje su radjale i u vecini slucajeva i ostavljale tu djecu. "Nevidljiva djeca rata" neka poznata imena Ajna Jusic, Alen Muhic, Lejla Damon itd.
💲K🅰️Y Prepiske: "Kad budu izbori i kad budu imali na državnom nivou koju ministarsku poziciju  mogu onda puno toga i na federalnom niovu,oni već u kantonu imaju 4 ministarske pozicije. Kad budu imali ministra, naprimjer turizma ili slično, odmah će im pomoći ovi iz Emirata. Oni su krajem marta ovamo i tad ćemo znati šta i kako”.
Da Bog da bila i zadnja. Čime se ljudi ponose. Užas.
2020. predstavljen kao nestranacki kandidat, a kriminalac uveliko prao novac za nip kartel
Otkrij dokumente za expo licemjeru, iza vjere se kriješ, perač kartel novca
Ne znam šta bi rekao o tome, nedaj Bože nikom.
Bravo NiP i SDP samo radite !
samo *kradite
Kartel i kriminal