Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Planira li se ukidanje viza za Dubai? Srbiji davno ukinute nama 200 KM treba za vizu
Srbija ima vise starleta od nas
Svaka čast Deliću ili ko je već zaslužan za to. Bilo je sramota da ga do sad nije bilo i sramota je da imamo vizni režim sa Emiratima.
Delic uradio ono sto SDA nije mogla 20 godina 👍
Koja korist od bezviznog rezima sa emiratima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma vidi ti ovog malog Delica kako bezobrazno laze i bezobrazno pokusava da opravda da je kao njegovo balahanje po Dubajiu rezultat da otvaraju konzulat u Sarajevu. Dno dna!
Pametno...EU nas samo zavlaci. Cuj "kandidatski status", kako stvari stoje do sudnjega dana. Okrenuti se svima koji zele postenu suradnju sa BiH. Dok mi dopustamo da nam EU, Amerika, Britanija vode drzavu, svi skupa idemo u nestanak...nebitno: stranka, narodnost, religika, sportski tim....
A de Adnane nisi trebao, male zelene rugobe i njihove narandzaste slinave ahbabe ce srce strefiti. Nije to lijepo od tebe fkt...
Klix novinare idiotu. U naslovu ti piše BIH nije obaviještena a u tekstu kažeš konju da je Predsjedništvo u augustu dalo dozvolu.
otkad kanton ima veće ovlasti nad federacijom i državom? nije država Sarajevo..
Ovo je nezakonito. A kad sutra Dodik u BL otvori neciji konzulat onda ga napadnemo da RS nije drzava . I nije kao ni kanton.
Ovo je nezakonito. A kad sutra Dodik u BL otvori neciji konzulat onda ga napadnemo da RS nije drzava . I nije kao ni kanton.
Potrosio Delic 4 milijona da bi se otvorio Konzulat ne Ambasada e Delicu nije ni cudno da si 13 fodina studirao kolut naprijed nazad
Znači li to da ćemo lakše dobiti radne dozvole za UAE?
Kad HDZ izlobira izmjene ustava tad su oni snalazljivi i djeluju, a kad KS lobira za citavu drzavu jer ostali nece ili ne znaju e to ne valja. Bisera hurme, trojka konzulat. Pametnom dosta
NIP je trenutno najradikalnija stranka. A ti Forto i Niksicu i dalje glumite europejce i bavite se foteljama. Dino vas je satro.
Teski radikalni Islamisti
Mogli su sačekati još jedno trideset godina - da vide hoće li nas njihovi srbijanski prijatelji progutati. Hvala lijepo niste se trebali mučiti s otvaranjem konzulata - imamo mi nafake i bez vas.
😂😂😂
Ma kakva BiH, vazna je drzava Sarajevo. NIP novi abdicevci.
Ja cirkusa majko mila svako sebi dovodi koga hoce i kad hoce fuj