Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumnjiv postajes Delicu. Vlast udarila u razum.Nisi ti fin kakav se predstavljas. Nego znas li kako se Ahmetlic obogatio? Neko zemljiste Krivajino u Herceg Novom dobio za pola miliona i onda ga prodao ubrzo za 18 miliona. I ti takvim patriotima nelegalno dozvolu sredjujes? Trujes vodu svim Sarajlijama.
Fuj najgora NIP sorta, samo uhljebljuju nesposobne
Najgore je to sto kad se jednom uništi više nema povratka. Onaj dan kad zatrujete vode vikendicama i apartmanima na Bjelašnici pit cete flaširanu vodu do sudnjeg dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ovoj trojki niko nevalja... samo oni melem za dušu. do oktobra i u smeće
Ovo je ba katastrofa sta se radi. Ima li postenog insana u politici. Koliko si love uzeo Delicu. hadalju jedan.
Harambaša Konjaković nahuško svoje hajduke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ministre! Klasicna zloupotreba, trgovina moci, zastrasivanje. Moj ministre. Trebalo bi te smijenit, pa nek te babo doradi.
Hifa te fino zakitila pa trosis drzavne resorse u odbrani Ahmetlica
UKINITE,SRUŠITE,ZAPALITE MLIN KLASOVE VELEPEKARE.BUKA I PRAŠINA KOJU STVARA OVA BETONSKA NAKARADA UGROŽAVA ŽIVOTE STANOVNIKA DOLAC MALTE.IZ INSPEKCIJSKIH ORGANA,PO VLASTITOM PRIZNANJU,KAŽU DA NE SMIJU VIŠE NI OTIĆI U TU KOMPANIJU JER ONDA URGENTNO DOBIJU PROTIVTUŽBU OD ISTE!?
Mrš klošarčino papanska...vi ćete nekom slati inspekciju,šupčino!
Deliću podnesi ostavku u Vladi KS i vrati se u Maglaj nije za tebe veliki grad😂
Savjeti NIP-DIF stručnjacima i Deliću, Zabraniti rad svim nevladinim organizacijama u Sarajevu i napraviti anarhiju u drustvu. Kako bi NIP-DIF nastavio krasti i pogodovati nazovi investitorima.
Pravi mali uhljup i poltron. Kad god progovori stranka mu izgubi 100 glasača. Pojest će ih SDA zbog ovakvih debilnih ispada.
Bas tako...Levati padaju na ovakvim glupostima.
Jedan od direktora u Hifi je u NIPu,drugi direktor je SDA Provjereno
Kad ce ridjobradi ili neko iz smrda stisnut daMu pa izac u javnost i rec jeste mi smo ili ja sam naredio zatvaranje i istragu Kasumovicu ?? Hinje samo po coskovima spletkare nema priznat nekad nesto to ne postoi kod zelenih !
Čovjek sve objasnio. Potktijepio dokumentima. Ne znam šta je problem, osim da ovo udruženje radi za nekog od zelenih pa kompromituju čovjeka bez argumenata. Uostalom, ko god je na vlasti, bolji je od pljačkaša iz SDA mafije.
Sve ublehe. Samo se saopštenjima obraćaju, a nikakvog konkretnog djelovanja.
Da li nama iko valja,ma treba vratiti SDA do sudnjeg dana
E blago nama kad nam čovjek sa završenom DIF diplomom drži predavanje o privredi. Mnogim ljudima je to udar na inteligenciju.
Pitam se kako li bi Dino konstruisao pricu o ovome pa je mantrao mjesecima u svakoj prilici preko svih medija, samo da je kojim slucajem ovo on posmatrao iz opozije.
Eko Akcija radi svoj posao kako treba protiv ovi kriminalaca.