Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li veceg kriminalca i zlocinca koji je duze izbjegavao bilo kakvo sudjenje. Brat mu u bjekstvu od 98 i niko ga nikad ni trazio ni ganjao nije. Lagodno zivi u C. Gori. Pravi primjer naseg sudstva.
Zamislite samo da od podizanja optužnice do početka suđenja prođe ŠEST GODINA. Da me ubiješ ja se ne mogu sjetiti svih svojih radnji,djela i nedjela,postupaka i riječi u proteklih šest godina.Gdje sam bila 5.9. 2019.npr,šta sak kupila i pošto sam platila.E SAD sasvim je legitimno da se bar pola svjedoka vadi na "ne sječam se" a ono pola na "zaboravio sam" ,da su dokai požutili i obajatili a neki se i zagubili pod kaučem,iza fotelje ili greškom baćeni u smeće.ŠEST GODINA!
Ja evo pola sata gledam na stolu ovaj Nibel i kontam jesam li popio 1/4 ili tek trebam.?
svi ce pasti samo Alija nece, vjerujte mi
ama ne moze mu niko nista, opet je odgođeno suđenje XD
Kako nema Osmice , padaju jedan za drugim.
Sudija pokusao sve da ne sudi u ovom slozenom predmetu, da se predmet presignira drugom sudiji. To je jedini razlog, nerad sudije, sto je predmet ovako razvucen. Na zalost, VSTV to nikada nece provjeriti i kazniti
Pa kako će korumpirana hobotnica sudit starog JNA mesara udbaša KoSovca što ga SDA voli
Nikada to nece docekati kraj. Uz sva moguca buduca rastezanja, zalbe, odgode, ne dolaske, moguce lazne dojave o bombama itd on ce umreti.
Mislim da je ovde jedino pitanje gdje su pare od kaucije hahahahah
KOMLPETAN PROBLEM DRUŠTVA JE U KORUMPIRANIM SUDIJAMA, DOK NJIH NEPOČNU HAPSIT NEMA NAPRETKA
Bakiristan Mos Šura top 10 : delimustafić,branković,turković,koldzo,berilo,zukić,Sarajlić,bukvić,budnjo,silajdzić
SDA je i smjestio Delimustaficu da bi mu oteli imovinu koji je stekao PRIJE NEGO STO JE SDA OSNOVANA!!! Stavio si ga u kos sa kojim nema nikakve veze,slabo si informisan!
I sudstvo i tuzilastvo treba na sud. Uhljebi.
I još se sda buni što su je uklonili. Sda grobari BiH.
trebalo bi ga sudit metkom u potiljak - jer je saradjivo sa SDSom i Karadzicem.... al eto.....
Boga ti? Nemas ti m..a za bilo sta,GLUPANE!!!
Da je SDA ostala, ne bi ni jos za 6..
Na kraju će se izviniti Delimustafiću i platiti mu odštetu, kad ispliva sve i kad vide ko je sve uključen u to.