Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisam procitao naslov rekao bi ovo da je Dodik izjavio
Sejdo terapiju preskocio... Eto vam SDA toni sad zajedno
sve je istina što je rekao, samo izdajnici i oni koji su gladni fotelja zahvaljuju šmitleru što im je omogućio da idu u vladu, trojkaši istorija će vas zapamtiti kao najveće dušmane i izdajnike ma koliko vi pričali svoje laži,
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ova pijanica je najzasluznija za sva ova nametanja! Hoćeš li se opet kandidovati bijedo? Syebo si Bošnjake najviše, huljo!
i ti 20 godina beres pare nezasto
Dzaba krecis
Kod našeg ljiljana se zna tko nosi hlače a tko suknju. Zena ga je skroz okrenula protiv vlastitig naroda!!!!
Moralo ti se to desiti kada si za prrtnera izabrao Bakira !
Jebiga jarane kažeš nametnuto zar nisi i ti nametnut, pogledaj istini u oči.
Sada slave izdajnici roda svoga, Nenad Adzifejzovic, Rifat Skrielj, braca Latici, Dritan Konakovic, Edin Forto i Nermin Niksic. Sve elitni izdajnici i placenici HDZ-a.
Pa dobro, mjesec će biti ljut dok ga ne popusti. Ali od sutra nam predstoji Vlada u kojoj neće biti SDA i koja će na miru raditi narednih godina. Narod će do narednih izbora zaboraviti ovu kontroverzu o nametanju, a sud će dati na bazi rada te Vlade. Ako ne bude valjala, fino ih se kazni i vratiti SDA na kormilo.
Narod voli kad ga u zdrav mozak.samo kad to radiš odpozadi ufati i malo za uši a ne samo za sise.
Neće oni ništa uraditi
Bosnjaci su najvece budale prodate od stranaka za fotelje
Krajnje je simpaticno gledati kako se ovaj politicki promasaj i prodavac magle sada gusi u vlastitoj gluposti. Covjek koji je unistio dobre odnose Bosnjaka i Hrvata, covjek koji je u ime borbe za BiH nastetio toj BiH kao malo ko u zadnjih nekoliko godina. Sad konacno zvuci kao srpski politicari nekad i valjda mu je jasno kako to izgleda kad ti neko nesto namece. A propagirao je to nametanje svojevremeno punog srca!
Bili ste u vlasti sa tim istim HDZom. Sta je sad problem? Pozivali su vas da im se pridruzite i NS i NiP. Gradjani su imali velika ocekivanja od Komsica, ali slabo je radio. Mnogo energije da pridobije gradjane, a nakon toga nista. Ne postoji nijedan strani zvanicnik s kojim je Zeljko uspostavio dobre odnose korisne za drzavu. Mogao je, ali kao da mu neko nije dao da sprovodi ono sto je zagovarao.
Propast i katastrofa Bošnjačke politike.
SDP, NiP i NS su veci izdajnici od Fikreta Abdica!!!
Jao sto klix udara minuse na svaki komentar koji ide protiv ove Schmitlerove odluke. Ocito se vidi iz aviona!