Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Italija je naša prijateljska zemlja, ekonomije naše ne bi bilo da nema Italije i opet se nisu udostojili 17 GODINA otići tamo... Bruka i sramota.... A što se Denisa tiče, radi planski i to se jasno vidi, samo naprijed!
Samo naprijed Denise!
Samo se nadam da nismo obraz previse ukaljali kod zapadnih drzava, sad kad desnica zaljulja
Ovako su Bakir i Dzafer docekivani na relaciji stan/kuca-SDA centrala-Poljine.
Šta kaže, mirno razdruživanje nije njegov rejon? On samo suđe skuplja
Komedija na pomolu od komentara. A Meloni?
Becirevicu kad su vec tu na zapdu trazi odobrenje i podsku da uhapsimo i zatvorimo rusitelje ove drzave
Svaka čast. Sada je potrebnije više nego ikada BiH približiti i lijevici i desnici i svakom drugom u svijetu ko može u BiH vidjeti nešto dovoljno lijepo i raznoliko, zbog čega bi se vrijedilo pokazati interesovanje i dovoljno podrške. Alternativa tome su još jedna destrukcija, podjela i sukobi u ovom dijelu Evrope.
Necu citat ostale komentare samo cu napisati IMAS MOJ GLAS NA SLJEDECIM IZBORIMA,pozdrav svima
Pisar u Italiji a selo gori i Baba se cese. Pola drzave se raspada. Dodik se razdruzuje a Pisar lazanje sopa. Aferim predsjednice.
Pogubio se Dena
Pa Italija nam pred nosom i nismo se sjetili 17 g punih otic...e jesmo djuturumi majko mila..
Pravi drzavnik i radi svoj posao a ne uhljupi sda sto je samo hodala po starom gradu
Jaser Arafat. Palestina nestaje a on uz najvise pocasti dočekivan po zapadnim metropolama. Licemjerstvo zapada. BiH zele podijeliti izmedu HR I Srbije. Novi rat koji ce trajati par godina i vise i onda ponovo mirovni sporazum. Samo da se stanovnistvo umanji.
ali da je SDA na vlasti, to tako nebi bilo, jel to zelis reci ?
Šta je nama SDA uradila, čovječe. 20 godina prismrdili zapadu nismo.
Svaki potez i posjeta su vam na pravom mjestu, Italija je jedna od ekonomskih sila, svaka čast na zvaničnim posjeti i predstavljanju BiH u najboljem svjetlu, Denise
Nije mala stvar biti u zvanično posjeti državi kao sto je Italija i imati ovakva doček, tek su nas ljudi počeli cijeniti kao državu dok ste Vi(dr.Becirovicu) preuzeli državnu funkciju člana predsjedništva BiH.
Da li će se Bećirović sastati sa premijerkom Meloni, jer predsjednik u Italiji nema baš nikakve nadležnosti. To je revijalna funkcija u Italiji, veće nadležnosti ambasador ima.
Kakvu nadleznost ima predsjednistvo BiH?
Ha ha ha
Nakon 17 godina prva zvanicna posjeta Italiji, dr. Becirovicu vi ste veliki državnik i još uvijek ispravljate veliku štetu koju su predhodnici radili.
Sto dalje od rusa i njihovih satelita i bice sve ok