Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biti čovjek bi svima trebalo biti ispred nacionalne i vjerske pripadnosti! Ali je kod zaostalih primitivaca obrnuto!
Zato i jesmo dogurali do ove situacije. Bosnjacki lideri glume liberalne ljevicare dok srpsko hrvatski su otvoreni sovinisti i fasiti koji samo vole svoje. Nama trebaju ekstremni desnicari a ne ovi beskicmenjaci kao Denis
Becir aga je moralno i eticki upravu. Ali ne shvata sa kim pregovara. Da je rekao 1:4 omjer, ovi bi se trudili da dobiju makar 1:2. Ovako, tražit će Vučko i Dicko omjer u svoju korist. Ne možeš sa nenormalnim ljudima normalno, moj Bećire.
I drugi put glas za tebe predsjedniče
srbin sam i uvijek cu glasati za tebe!!! toliko rodjaka imam u Banja Luci i Bijeljini i svi bi za tebe glasali da mogu
ipak NE
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
za mene je ovaj gori od Bakira,podmuklo sve radi dok je Bakir onako laprdao i sto misli i ne misli
Kakav gospodin je ovaj Denis, ponosan sam sto je pretsjednik BiH, i ponan sam na sebe sto sam mu dao glas. Ziv nam bio.
Naravno da jeste ali onaj koji priznaje Bosnu i Hercegovinu kao svoju zemlju kakve crne genocid republike. Onaj koji samo Bosnu priznaje kao brat mi je koje god vjere bio ako je dobar covjek ovo je nasa drzava a ne samo moja ili vasa! Pozdrav za sve dobre ljude.
Za stručna pravna pitanja postoje stručne službe i stručnjaci, ono što je zadatak političara je da pravi viziju na većem nivou, opsti pravac, i da pregovara interno u stranci i eksterno sa partnerima da bi dobio podršku. To nije pravo.
Denis floskula Becirovic dosadan k'o proljev....
Mrš 💩💩💩💩
Za ovog, glas je glas…nema veze od koga je.
Za bosanske.parriote, dobar srbin je onaj koji je odselio u srbiju i BiH prepustio bošnjacima!
Tako bi svi trebali razmišljati i tek tada ćw nam svima biti bolje i krenut ćemo naprijed
I ti nama vrijediš baš kao jedan Srbin!
Patetični populizam i nemogućnost pomjeriti se dalje od 90tih godina,nedostatak vlastitih ideja uzrokuje prekucavanje starih nacionalističkih izjava bile one u kontekstu ili van njega.
Ja se kajem sto sam glasao za tebe.
JEDAN BOSANAC IZ SARAJEVA = JEDAN BOSANAC IZ BANJA LUKE = JEDAN BOSANAC IZ SIROKOG BRIJEGA. PA MALO RAZMISLITE
Ovaj Becirevic ne zna sam jeli dosao ili posao. Ono sto kaze ni sam ne rauzmije sta je rekao. Definitivno dosad najgori presjednik dosada.
Gospodin. Zaista na dostojan nacin predstavlja nasu drzavu!