Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi svjestan kako ces promjeniti plocu za par dana 🙂
Stvarno se ovi zezaju izgleda hahah Poceli su i njih provocirat
Prodana bahlijetina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podsjetimo se da je ovaj lik potpredsjednik NSRS "iz reda bošnjačkog naroda". Što je Komšić Hrvatima u FBiH, to je Šulić Bošnjacima u RS. Svako dobro.
Ni blizu isto druze iz vise razloga,ali najbitniji je da je ovaj lik clan SNSD-a,bio na njihovoj listi inkao takav dosao na mjesto licno Dodikovom smjenom prethodno izabranog Bosnjaka.
Ne znam kakve veze ima stranačka pripadnost s činjenicom da ni jedan ni drugi nisu izabrani većinskom voljom naroda iz kojeg dolaze. Bukvalno su bošnjački poslanici u NSRS zahtijevali legitimno predstavljanje kad je on zauzeo poziciju.
Haha tako i treba koji ce djavo gamad u Republici Srpskoj,davno im je trebalo zabranit,teroririsu narod u tudjoj zemlji.
❤❤❤
ovaj ima glavu ko u krmeta, usi, uticnica, glava komplet
nema Bošnjaka dok ga Srpkinja ne rodi...-:))
misevi genocidni fol zahebani a boje se prisustva jednog predstavnika....
Bravo Denise. Ha! Ha! Od sad pa nadalje ima da ga šišpu zvaničnicima OHR-a na svakom koraku. Onako, laganini, bez srkleta. Sa saburom.
Jesi li ti Sulicu siguran u to, ne bi ja reko, al ćemo vidjeti kako to izgleda..
bahat neki momcic ne zna s cim se igra
Tuziti ga za lazno predstavljanje kao Bosnjak. Iznio je sam mnogo dokaza da radi protiv Bosnjaka, a dolazi iz mijesnog braka, koji se obicno izjasne kao Ostali - Bosanci.
Sve ih isti diler snabdijeva. Sta im radi majko mila
Ko je sad ovaj cetni k. Al ih srpkinje stancaju
Još jedan koji će ostati bez koqe. Oba.
E moj Denise jeli ozbijno mislis da ce te se Dodik sjetiti kad ti ruke zavrnu, a njima ako se ono bas dolazi doci ce sa tenkovima. Isto kao i onda kad se Dodika na vlast doveli....
Marš napolje!
Hehehhehe...samo neka nastave ovako.. podrska levatu