Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makron, Merkel, Fon der Lejen i Mičel hitno razgovarali o novom soju koronavirusa, a kod nas borba za fotelje do posljednje fotelje!! E MOJ NARODE STOKO NA PUTU DO KLAONICE
Evo jedna pjesma za Dragana Covica,vojvodu od Radobolje, njegovog jarana Milokrada i sve Srbe katolike, koji tako ocajno zele postati Hrvati ZASTO BAS TI, MOJA IKONO SA ZIDA https://www.youtube.com/watch?v=hTCRK5E0WWg
Nakon ovih izbora je valjda jasno svima, Mostar je stolni grad Bosnjaka, a Srbokatolici, fejk Hrvati su manjina u kontinuiranom nestankau. Veseli se bosnjacki narode.
Mostar stolni grad mostaraca ! ❤
Tko god pobijedi, trebamo pruzit ruku, i skupa otic slavit broncu nase Mostarke Camile.
@Sindikatbotova tek sada vidis da SDA nema politiku, nego se pojedinci izivljavaju ovakvim populistickim izjavama, i sta Denis ispade frajer i lagano sutra u Sarajevo u svoju udobnost a vi se onda natetize u Mosaru sa Covicem, i sta mislite da ce Hrvatska mirno na ovo stajati ? a mis svi znamo koliko smo jaki da se odupremo da cak ni kontraobavjestajnu nemamo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoće biti stolni. Hoće....
Nista od normalnih kandidata. Trazimo samo one s prefixsom, familijarno sa ratnim zlocincima. E, evo ti bakire guje iz njedara, sva si im ministarstva dao. Kad im dodjes na pusenje kite, povedi sebiju da te poduci, smradu li zadnji na « ploci » zemaljskoj, crko dabogda
Holliday inn nacija neće noćas oka sklopit
Nadam se da ce se i Denis naslijediti Baketa jer je krajnje vrijeme da Bake ode u peMziju!
Nadam se da ce Denis naslijediti Baketa jer je krajnje vrijeme da Bake ode u peMziju!
Stolni,jel on misli na onu stolnjak zastavu
Gradjansko samo!
Mislim da je krajnje vrijeme da se sve istinske patriote Ove drzave dignu i za sva vremena sruse SDA ovu ranjenu zmiju od stranke koja svakim danom ubija svojom retorikom i kriminalistickim potezima sve sto je bosansko ali ranjenja skuplja poene uzdizanjem iskljucivo onog vjerskog sto jos vise dijeli ovo drzavu. Uloge su se ovdje izgleda zamjenile.
Mislim da je krajnje vrijeme da se sve istinske patriote Ove drzave dignu i za sva vremena sruse SDA ovo ranjenu zmiju od stranka koja svakim danom ubija svojom retorikom i kriminalistickim potezima sve sto je bosansko ali ranjenja skuplja poene uzdizanja iskljucivo onog vjerskog i jos vise dijeli ovo drzavu. Uloge su se izgleda zamjenile.
E moj Mostar, skidam kapu i zdravi i živi bili
Denise napusti SDA sta cekas ???
Čeka da ga SDA izbaci ali oni nemaju damu za to.
Jedini slučaj u BiH u kojem sam navijao za ove stranke iz Koalicije. Sve je bolje od HDZ-a i HNS (čitaj UZP), pa čak i truhle SDA, SBB, DF i SBiH.
Aaaaaaa i ti si kopilan i smutljivac svoje vrste!!! Sta li ti je Bake obećao pa si opet zabio glavu u pijesak kao noj i usutio sa na sve moguce SDA lopovluke!!!
To zvizgo kazi skutorima sa info poskok foruma eno ih tamo placu🤪😂
Sad ce jos vise da mnjaucu da su uhrozeni cvile anamaoni pa ih nije ni sramota 🤣🤣
Jedini covjek koji moze SDA stranci vratiti ugled i zaustaviti njeno propadanje je gospodin Denis Zvizdic.