Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino svjetlo na politickoj sceni
Sve cestitke za Denisa samo naprijed
Konačno da našem Predsjedniku neko parira visinom! Nekako je bez estetike vidjeti vučića pored makrona i našeg medj*da pored putina!
Pisar je stigao zamoli ih jos jednom da nas priznaju da utvrdis gradivo.
A zato u BiH se otvara dio autoputa u Hercegovini i most kod Pocitelja za sto cemo mi Bosnjaci vratiti najveci dio kredita a svecanu vrpcu presjeca Plenkovic uz pomoc Čovića. E moj Bečirevicu.
Zivis sa jos 2 naroda, pomiri se s tim
Zar nema još nekoga sa ove strane koji bar nešto zna raditi neko kao Šef Protokola!?
Svaka cast Denise. Toga nama treba.
Eeeeeee Bake, Bake nahoda se ovaj Denis a ti sa mindera nidje nisi mako.
Misli li se ovaj kući vraćati?
Probudi se Bosnjace! Probudite svoje najblize! Nametnuti Nermin Niksic parama iz Bosne otvara Most "Hercegovina" i umjesto da na otvaranje pozove Predsjednika BiH i KUD-ove bosanske, on poziva premijera Hrvatske i hrvatske umjetnike, propagirajuci okupaciju ciji je i sam izvrsilac.
Niko do sad nije odrzao prijateljstava
Svaka cast na odrzavanju ovakvih odnosa. Gdje su prethodnici da se ugledaju