Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije red, mora i Bošnjo da ga primi. Znam, nije navikao ali uz malo vazelina ići će kao podmazano i opet ćete mahati USA zastavama kao i mi.
Bosnjaci najveci licemjeri. Do neki dan su dizali OHR i Visokog Predstavnika Schmidt-a i nebesa a gledaj sada sta rade kada njima nije sve potaman i kada im ne odgovara njegova odluka. Sada ste pokazli svima svoje pravo lice.
Da li je i šmit legitiman kao da nije ni on
Zasto je nekima tesko da imamo unificirane izborne zakone sa ostatkom demokratskog Svijeta. Valjda je covjek, njegov kvalitet i strucnosat u fokusu, a ne nacionalna i stranacka pripadnost.
I ja mislim da nije donio. zato kalifatski mediji uzjebano pišu a džamahirija štrajka. :D
Treba se na narednom popisu trećina Bošnjaka izjasniti kao Hrvati, pa će biti manje Hrvata u Hercegovini cijeloj nego samo u Tuzlanskom kantonu recimo. Pa ćemo napuniti dom naroda sa dovoljnim brojem domoljubnih Hrvata da promijenimo ustav FBiH u parlamentu. I neka onda misle da su nekog zajebali...
Koliko mržnje na ovom klixu...u slučaju rata treba Klix zapečatiti zbog potpirivanja mržnje i stvaranju profita na istom
Love u raskoraku dok ne dodje Liz Trus za premijera GB.Tu se razgovor zavrsava. A kada dodje Erdoan za koji dan neka uslovi primanje Svedske I Finske za Republiku
https://nultatacka.rs/category/sve-vesti/
Hebite se i vi Ameri....
Mozda bas USA i Evropa zele u srcu Balkana stvoriti islamsku drzavu? Problem je sto Bosnjaci ne zele da zive u islamskoj drzavi.
Ljudi, sta ste vi ocekivali? Shvabe ne vole nas Balkance. Mi smo za njih niza ljudska rasa. Ovom Shmitu se vidi na faci da bi svakom Balkancu ubacio otrov u supicu.
AKO BI SCHMIDT POKUSAO DA PRODUBI ETNICKE PODJELE ONDA BI NJEGOVA MISIJA I LICNO PRISUSTVO U BIH IZGUBILI SVAKI SMISAO. U TOM SLUCAJU SCHMIDTA U POTPUNOSTI BOJKOTOVATI I IGNORISATI KAO NEKOG OHR PREDSTAVNIKA.
nece bit dobro kad on progovori
Sve na stranu…mene zanima koji je plan ako Šmit nametne zakon? Imajul bosnjaci ideju? Plan?
Popis u Hrvatskoj 1991 370 0000 Hrvati ,600 000 Srbi 120 000 Jugosloveni tj.Srbi.Znaci Srba u Hrvatskoj 1991 720 000.Znaci 20% stanovnika Hrvatske. To treba pod hitno ispraviti I dati I'm najmanje 4 Zupanije
Krajnje je vrijeme da se spusti lopta. VP, US i V. Britanija kljuc su napretka BiH. Zadnja stvar koja BiH treba je da pokvari odnose sa ovim zemljama i VP! Ko misli drugacije neka se zapita ko ce sutra stati iza BiH!
Ja mislim da je US iza Bosne najvise zbog Turske koja je vazan clan NATO. Svidzalo se to nama ili ne. Sa druge strane Turska ganja samo svoje interese. Nama je najpametnije da se uzdamo u sebe a ostalo je aBd. Nismo bili ni toliko pametni da promjenimo zakon o oruzju jer Papovka sa bajonetom mora biti legalna. Patriotska liga ne vrsi obuku u lovackim kampovima.....3 politicke partije su nas max. !