Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Tihic nije bio dovoljno cijenjen za zivota ali je bio odlican politicar.
Sa Tihićem je krenuo politički brodolom Bošnjaka. Tihićev osnovni postulat bio je plemenit, a to je pravljenje kompromisa sa ciljem pridobijanja političkih suparnika na svoju stranu. Međutim, Tihić je zanemario da se na Balkanu cijeni samo sila i zato su danas Bošnjaci u podređenom položaju, iako su najbrojniji narod. Sluntavi Bakir samo je nastavio takvu podaničku politiku i po vlastitom priznanju drugim narodima dao više nego što im pripada zbog "relaksacije odnosa".
U svakom slučaju najgora postava SDA je 100 put bolja od nelegitimnih, nelegalni nametnika Šita i Draganovih i Miloradovih trojanskih Sejda ..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sigurno najbolji lider Bošnjaka nakon rata.
Najbolji bošnjački lider je Zlatan Begić iz DF...
Gledajući sa ove vremenske distance bio je dobar čovjek i državnik.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svakom patrioti, bilo ko da je pružim ruku. Neprijateljima nikada.
Kad procitas sta mu je Izetbegovic sve radio i kakve smicalice i podlosti mu je oravio, skontas da je to covjeka i ubilo.
Mi kao narod imamo vlast i političare koji su ogledalo nas samih, a po meni najači poslijeratni BH političar je Beriz Belkić.
kada je SDA bila na vlasti u federaciji pod vodstvom Tihica tada HDZ NIJE BIO DIO TE VLASTI., zato sto je bio takav Covic ga cijeni.. Toliko o onima koji pisu da je popustao Covicu
Tihic i njegova ... Rahmet mu dusi. Dalje ne bih ...
Suljej hund
veliki gospodin i najbolji političar do sada u BiH, cijenjen od strane svih medjunarodnih zvaničnika, nažalost kod nas nedovoljno cijenjen, kod nas ljudi više cijene primitivce i neznalice u politici
Niko ne govori covjek umro ima deset godina! Kao da je nedavno bio po tv cuj 10 godina! Kako se brzo zivi!
Covjek koji je zamalo upropastio SDA stranku,zato ga i neprijatelji drzave cijene.
Kad je valjo Covicu možete Bošnjaci mislit kakav je na ivci na i ne spob njak ovi c bio.........i bio je......
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Tvoju i sve i jedno hrvatsko dijete
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedan od boljih bosanskohercegovačkih političara među Bošnjacima. Tih, smiren, ali i čvrst i odlučan državnik. Štitio je državu bez nepotrebnih tenzija i radio na pomirenju i suživotu svih građana.
Sta je naprvijo za Bosnu i Hercegovinu pustijo refome policije, Aprilski pake!? dosta je unistijo bijo drugi Fikret Avdic!?
Rahmet njegovoj duši, veliki čovjek i političar, za vrijeme njegovog mandata ukinuta je vojska rs i formirane oružane snage BiH, formirana državna granična služba, i mnogo još stvari kojim se jačala država BiH, sad se tek vidi koliko fali na političkoj sceni,od kako ga nema država je sve slabija a retrogradne snage sve jače
MOAMERE KASUMOVICU RAZOTKRIJ NJIHOVU STRANKU JAHORINACA !!
Od tih njegovih pocetnih kompromisa smo danas u situaciji da se Bosnjaci kao vecinski narod u voljenoj drzavi BiH nista ne pitaju