Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako kad čitaš koje su sve potrebne fizičke i psihičke preddispozicije kontaš sve Rambo do Ramba u policijskoj uniformi na cesti ,a ima trutova ne može 10 metara potrčati.
a jel se snima i podjela pitanja prije ispita onim kandidatima koji imaju stelu, kao i na svakom "konkursu" ?
Odem na testiranje i sjedi momak do mene,prilazi mu specijalac i kaze,jel to Boga ti nisi jos primljen. Taj isti momak tri puta dolazi i prekuca sve,dodje intervju i obore ga,i jos nesto i tada se snimalo sve
Nema veze sto se snima, stela je veca nego ikad, nikad nije ni bilo bitno to sto se snima nego tamo ono sto se ne snimi.
Dzaba kad komisija na kraju sve odredjuje na intervju
Dok je god prisutan intervju i kao zadnji test bice malverzacija. Dzaba sve ostalo. "Nije nam se svidjelo kako je kandidat obucen i kako "goni" kosu"
A ko ima pristup tim snimcima? ;)
Pa lakse biti u SDA stranci i et posla 😁
Kakve su plate?
Pa kako će snimati koverte ISPOD stola...
Preporuka 1. Selam, poslao me Asim.
200 uhljeba koji ce da brane Ministre koji otimaju vakcine onkoloskim bolesnicima, od naroda.
Nista ovo nece pomoci....treba imati kompetentnu i moralno neupitnu komisiju, koja ce izabrati najboljeg kandidata za odredjeni posao...testovi da, ali nije presudno, narocito sto im se moraju ponuditi odgovori koje netko moze na srecu pogoditi. Intervju sveden na formalnost a upravo se tu vide sve karakreristike kandidata...
u iscekivanju novih olimpijskih rekorda...
Pusti suplju Otkad postoje komisije postoje i varijante. Samo se modifikuju
Komisija koruptivna kao i sve drugo.
@bullevar Prskaju li ti buugari tu tvoju škrbavu labrnjuu ??? Obrisi se I dodji da ti uvalimo fessliju besplatno, placamo ti povratnu kartu sa BIH Airlinisom I gratis mineralna voda Knjaz Milos da operes şşupak.