Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tandem je sprega protiv Becirovica, a jos perfidna igra lafo sa znanjem engl.jezika?! štimaljka...ukljucujuci i voditelja sto nije reagovao na 'predsjednik'.
Oni su becirovicu nastimali da bude nepismen i da bude bahat :D
A hoce li Bakir opet na biro ako ne dobije na izborima?
Svako fobronamjeran zna da je dotični srcem i dušom u SDA. Njegovo poliranje demokrate je poznatp o prošlih izbora. Zašto je obrisao iz SAD?
Ako opet Bakir pobjedi ja selim sa kompletnom familijom iz BiH. Neželim živjeti sa narodom koji ne vidi dalje od nosa
pa vidi se da je bot sda. prijavio se da razvodni opozicijske glasove protiv sda. bio mi je sumnjiv od pocetka. svoju platformu je razhebo svojim egom i zeljom da bude drustvo jednog lica. da sve on nadgleda i kontroliše. ....
Becirovic koliko god govno bio bolji je od ove dvojice.
...i onda se neko čudi što Zeljko dobije onoliko glasova...
Samo Bake, ostali talasike.
Denisa podrzava 11 stranaka. Podrzavaju li ga simpatizeri (glasaci) tih stranaka? I dalje vjerujem da su te stranke imale boljeg kandidata, nekog sa boljom karizmom, nekog ko zna da prica Bosanski.
Nakon sinoćne debate fakat se mòre zaključit da Bošnjo i nejma za koga drugog glasovat nego za Baketa. Mirisad lost in space, a Bećir-aga arogantan u prazno.
Tko god da pobijedi, da je srece postavio bi gospodina Hadzikadica za savjetnika ili barem Ambasadora neke lijepe drzave. Lijepo covjeka slusati, a medjunarodnog iskustva mu ne fali.
Čovjek koji je obrazovan i ovako se izražava, za nas narod nije dovoljno dobar. Naši ljudi su primitivni, njima treba vodja poput Dodika, njega ne bi pljuvali, već bi govorili ponos nas!
Steta je sto Hadzikadic ima vrlo male sanse, jer je najkompletniji, najpristojniji, ima medjunarodno iskustvao i mozda bi unio nove vjetrove u BiH politiku. Bakir je imao vremena i do sada pokazao koliko (ne)zna i (ne)moze, Becirevic se opet izofirao, demagogija, tesko mu reci dvije recenice na engleskom (ako ga uopce zna), a ovo je bila prilika da se pokaze i na tom planu. U dvije debate Becirovic je totalno podbacio i da je u USA, rejting bi mu totalno pao.
Kako klix danas kontinuirano pokušava minimizirati štetu koju je becirevic sinoć sam sebi napravio.
Najbezvezniji lik na političkoj sceni u BiH
pa jest predsjednik SDA u cemu je problem covjek ima titulu.