Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadio si i Bogu i narodu...kriminalac seljacki!
Ne zna ko je sutkinja, ali zna da je bila u SDA.
Zabraniti Nobilu ulazak u sudnicu,neka se savjetuje sa Dudukom u zatvoru jer strane sudije nemaju zakonsko pravo da ucestvuju u procesu
Entitet FBIH nema svoju zastavu. Ali možda treba dodati još jednu zastavu države BiH pa nek ima taj lijepi osjećaj "svetog trojstva". Simpatično je da se on bavi zamajavanjem vlastitih novinara sporednim pričama dok dolazi u sud svoje države i zaklinje se da će govoriti istinu pred zastavom svoje države, Bosne i Hercegovine (nema na snimku ali tako je bilo) . Ovo je ujedno poruka svima da će odgovrati ako prekrše bilo koji zakon BiH, nema izuzetka nakon njega.
Milorade, tvoje vrijeme prolazi, ističe ti rok trajanja. A gotov je i onaj ludi Miloš.
"pristalice" za sitne pare
Đesi lopove?
Gledao sam na Avazu video sa rocista. Tuga i jad od suda i sudija. Onako moja mati sa mnom ne razgovara, kako sutkinja razogovara s optuzenom stranom.
dozvolila mu trojka ds ismijava Drzavu i Sud
SDA fasisti su njemu dozvolili davno
Zasto se ne emituje sudjenje? Nijet veliki zulum dusmanski sabur nam i inat u nama silan Bosanski!
moze li se ovo uzivo pratiti iz sudnice?
Polako jade, vidjet ces ishod I nadam se jos puno njih
RODJACI SA SELA ...🙈
Klupa i slušaj optužnicu da imaš argumente nebi se odazvao na poziv suda BOSNE I HERCEGOVINE
Odbrana će čitati čitav " Dejton". Neko iz obrane baš debelo radi za tužilaštvo i ukopava Lopova. Aferim odbrano. Tako se brani otađbina Bosna!
E moj narode kome mi glasove dajemo. Ne bitno sad koja je strana,koji entitet,al stvarno sve sami fićfirić.
nevjerovatno kako mu sud odmah nije izrekao kaznu od par mjeseci zbog nepostovanja suda, ko sjedi u tom sudu nije mi jasno, ja da sam sudija dodik bi dubio na glavi kad mu kazem ili odmah ide kazna, nije ni cudo sto smo najkorumpiranija drzava u evropi