Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOMUNISTI, IZDAJNICI i NEPRIJATELJI Drzave Bosne i Hercegovine - TROJANSKI KONJI!
https://politicki.ba/vijesti/kasumovic-zasto-trojka-finansira-dodika-je-li-to-cijena-vlasti/37436
Kad ste dali sve od pozicija ništa više nije ostalo kao sad sastanak bio tvrđi ma hajte molim vas
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ima li kakvih informacija kako je Konakovic potpisao diplomatski status ruskim spijunima koji su istjerani iz Hrvatske i Makedonije? Cinjenicu da im je OSA dozvolila da se secu bez problema necemo spominjati.
Po ovinm komentarima na klixu očigledno da bi 90% Vas bili ODLIČNI POLITIČARI I DIPLOMATE...VIDIM DA SE RAZUMIJETE U poliKitu kao Mara u kriv Q. Toliko!!!
trag vam se zameo vratilo vam se na djeci nek pate ko sto i mi godinama patimo
Sarajevo je glavni grad drzave i tu treba biti sjediste.
imal igdje naseg Sejde?
Gledajte narode izdajnika sa neprijateljima Bosne I Hercegovine. Uaaaaa Trojkašiiiiii
sve je ovo Alija kriv,potpisao lik rs onako hladno,i dao Srbima pravo da traze svoj dio kolaca.
Ma sve im dadnite i rahat ste.
Nisam zelio.da vjerujem ,ali ovi ce da razj.bu ono malo drzave...
DA LI JE OVO SADA NAMA BANJA LUKA GLAVNI GRAD JER SVE TRAZE DA SE IZMJESTI U BANJA LUKU PA ZA OVO JE KRIVA TROJKA KOJA RADI SVOJIH FUNKCIJA SVE PREPUSTA I VISE “HALALI HUSO “NEMA BOSNE “E TAKO CE NAMA TO SVE BITI
Ovaj zvizdic cim otvori usta ( i to rijetko) svaki put nesto izvali i prica neke gluposti…. Ocito dok je bio u SDA Colo mu pisala govor , kako je od tamo izasao mogra nema ni grama
Bakir je za Trojku Mesija
Po svojim vizijama, mudrosti, elokventosti, istrajnosti.. Konaković je daleko najbolji političar u BiH. Ko to ne vidi njegov problem. Za kratko vrijeme BiH je vratio u centar zainteresovanosti civiliziranog svijeta.
Kakvi su ovo "lideri", ne bi mogli vodit partiju saha u parku medju penzionrima, a kamoli drzavu. Kukala nam majka svima.
Sve je ovo posljedica priznavanja e.r.s , mogu te maltretirati i uslovljavati konstantno , ma ko da je u vlasti.