Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako vam nije jasno da sa SDA vrijeme je bukvalno stalo... Zapečaćeni smo u razdoblju 1991/1995, iako je sada 2017 godina u ostatku svijeta. Izgleda da cemo tu i ostati dok su oni na vlasti.
ljudi izginuli žalost, al čovječe šta je još ovih objekata propalo more.
cuj stalo hahaha vratili nas 100 godina unazad vise vode u ratu bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva država,takvo sve...
@BosanskiKraljTvrtko Narod ZNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
@fantom slobode skontali te svi moj sda bolidu i botino
Ovaj tekst je samo uvertira pred kupovinu i izgradnju novih objekata od investitora Fatiha Kola o cemu se vec pisalo.
A jesu nas Srbi dobro izrokali
Al je zato vozni park uredno obnovljen....
To namjerno rade Sda i Bakir da dobiju donacije iz svjeta svak vas je skonto bagro
Isao sam u 3.osnovnu na Ilidzi prije 15 i svaki dan prolazio pored te stare zeljeznicke stanice, i dan danas je ista. 2011g sam uselio u zgradu jednu ovdje,fasada kao nova jer su je radili nekad 2005e godine, evo ovog ljeta su radili novu izolaciju i mjenjali fasadu. Ali ovo je Svica jbga.
Ako je nekom za utjehu, ovakvih objekata sam viđao duž jadranskog primorja, ali oni vjerovatno imaju "opravdanje" što je to tako, devastirali srpske i bosanske objekte.
Jel Bookirava kuca devastirana
Tito za 15 godina od rata izgradi Grbavicu, Hrasno, C.Vilu......a ovi klerofasisti ni vodovod ne mogu popraviti.
Nisu to ožoljci rata, nego ožiljci vladavine Izetbegovića i njegovog kvislinškokriminalnog štaba.
https://www.youtube.com/watch?v=OsKp0MhvrNI
Vlasnicima dati 2 godine da obnove ili uklone rugabet.Ako ne u
učine tom roku ništa,objektima odrediti tržišnu vrijednost te ih dati na licitaciju.Pare od prodaje staviti na račun i dati vlasnicima 10 god. da dođu po njih.Tako ili češ ih natjerati da obnove,da poruše,da prodaju...
@mirabel2 gdje ima neriješeno vlasničko pitanje,za njih ćeš prodat, ostaviti im 10 godina da se dogovore na sudu ili sl. i kad to urade raspodijelit im pare od prodaje kako kome sud odredi
sramota,taka nam je i drzava...
Zar je ovdje bio rat prije 20 godina,ma hajte molim vas to ste vi sanjali samo,ovo je posljedica kise i snjega😁😁😁😁
“Nekadašnji hotel Topola na Ilidža”.
Ilidža je bila slobodna teritorija pod kontrolom VRS tako da su ovo objekti koje su granatirali Islamski Teroristi takozvane Armije BiH.