Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajte molim Vas.
To pokusavate nekoga ubujediti da DF i Zeljko nesta rade za ovu zemlju? Ma daaaaj.
A zašto?
SDP, NIP, NS, SBB sve vise otvoreno i javno stoje uz Covica i HDZ i svim silama udaraju po Komsicu tvrdeci da nije legitiman. Koji su to licjemeri. Ovamo truju javnost kako je SDA besta dala HDZu, pa kad je dala sto su toliko ugrozeni, a vamo podmukla opozicija upravo zeli da da HDZu nesto sto je Apartheid!!
KONAKOVIĆ SE PRVI PRIJAVIO NA KONKURS: Dodik i Čović traže novog lidera Bošnjaka Mostarski portal HMS, pod kontrolom Dragana Čovića, otvoreno je prije nekoliko dana sugerirao Konakoviću da se prestane odupirati ulasku Radončićevog SBB-a u koaliciju i da zajedničkim snagama izbace iz vlasti SDA i DF.
@Analiza2020 - 🍌🍌
Dok koalicija HDZ i SNSD svim silama pokušava vratiti kontrolu nad Centralnom izbornom komisijom, dok pokušava pod svoju kontrolu staviti Sud Bosne i Hercegovine te dovesti u pitanje cjelokupan izborni proces kao takav, dok po Zagrebu i Beogradu HDZ i SNSD otvoreno izrađuju planove za rušenje države i njenih institucija, sarajevski opozicioni politički krugovi, koje predvodi Elmedin Konaković
dok po Zagrebu i Beogradu HDZ i SNSD otvoreno izrađuju planove za rušenje države i njenih institucija, sarajevski opozicioni politički krugovi, koje predvodi Elmedin Konaković, i medijske strukture koje im stoje na usluzi, manijakalno se bave rušenjem Bakira Izetbegovića i Željka Komšića, koji su saveznici iz nužde, jer ih napadaju iste strukture iz Sarajeva, a uz blagoslov i simpatije Zagreba i Beograda, Mostara i Banje Luke.
U tom kontekstu treba posmatrati bjesomučne napade na “nelegitimnog” Komšića, koji u talasima dolaze iz Zagreba i Beograda, HDZ-a i SNSD-a, Konakovića i njegove "četvorke". Sve te napade dodatno začinjavaju “objektivni” mediji, dok se povremeno u procesiju bolesne mržnje prema Komšiću uključuje i politički penzioner Lagumdžija, koji ovih dana, kojeg li čuda, baš poput Dodika i Čovića, Konakovića i Radončića, negira izborni legitimitet Komšića.
Lizaci sda zadnjica, prvo ga uputite u mehmeda spahe da vam oni aminuju smijete li ili ne
E ako sam vidio većeg šupljaka od ovig samoprozvanog političara. Jadna je država, u kojoj ovaj može u parlament.
Dženan Đonlagić, šef Kluba zastupnika DF-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH kazao je nedavno da je rušenje Zakona o javnim nabavkama, koji je kreiran u skladu sa standardima EU, čisto politikanstvo i direktno protiv interesa građana i poreskih obveznika Bosne i Hercegovine.
DF kao prostititka , sa svima bi oni.
@CovidSDA19 a ko to nije bio sa svakim
I ponovo vam samo zbog Komsica nece proci
SDA i HDZ kažu da DF paratizira na javnim nabavkama. Ajde neka spriječe prvo građenje Pelješkog mosta kao što su najavili pa će dobiti na povjerenju. Zvaće se onda Stranka Povjerenja (SP). Nijedna stranka se tako nezove. Sigurno iz poznatih razloga.
Svaka čast za profesora Đonlagića
Nece to oni nikad izmjenit.. Njima odgovara zakon o javnim nabavkama ovakav kakv jest. Bas sad kad ce trrbat novi respiratori da se dobavljaju po hitnom postupku,bez da se ilko pita jel to potrebno..