Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj SEJDO života ti odj i ti više..
Covic je Zagrebacki Sluga
Hahahahahhahaha. VIC STOLJECA
ŽELKO KOMŠIĆ JEDINI KOJI NIJE NIKADA ODSTUPIO SA PRAVOG PUTA
Na stranu sva demagogija,ali navedite samo jednu stvar koju je Sejdo napravio za svoje birace iz B komponente? Samo jednu,ne trazim puno. Ali tu ne racunamo isprazno naklapanje o patriJotizmu
E jest se Čović prepao Sejde.Samo lahkoumni će ti povjerovati,Amerikanci su učinili svoje.
Svi navalili na Ustavni sud dok im se ostali sudovi raspadaju od nepravde
O tome je Konakovic i ranije govorio. Ali za sda on je izdajnik jer narod u njemu vidi alternativu. Treba ga sto vise oblatit
HAHAHAHAHAHAHAH,e ovo je dobar vic.
Eh napali vas amerikanci zbog blokade doma naroda pa vas čovič čupa.eto obečo vam pa če te vi doči na sjednicu i nastavit rad.vi ga malo izružili pa on vam daje garancije.
Glavna bitka je u Strazburu, na ESZLJP, ne na Domu naroda BiH, tu bitku je Čović dobio preko Šmita,
Aj Sejdo života ti, ne dipr svega ti. Ništa ti izuzev inata nisi uradio za nez više ni sam koliko mandata. Čak naprotiv štetu radiš.
A koji je uradio molim te, i nabroji šta je uradio.
Ne pravi stetu vec radi upravo ono sto treba da radi. Ti bi volio da ga HR kontrolise ili ???
Znači da vas je nadmudrio
To ti Dragan javio jel???Nebi vas nigdje bilo da nemate vas dvojica razrađenu taktiku kako biti u vlasti
Dakle, ne podržava, je li? Pa ako je tako, neka to IZBACE S DNEVNOG REDA, u čemu je problem? To je vrlo tanak led na kojeg vas navode. To su makaze u koje vas žele uhvatiti. Poznajući ih , garant bi se pojavila nova ucjena, recimo ; IZBORNI ZAKON!
Covic je Zagrebacka pudlica.