Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gašenje ftv organizovali direktor bhrt-a koji je sda, direktorica tehnike koja je sda i član upravnog odobora koji je sda i tako 10 godina. Ili možda sda nije vaš sestrica ili koalicioni partner!?
Čuj ovih postenjacina hahahhaha
Vi ste za GEAĐANSKU državu, a po komzna koji put OPET idete u koaliciju sa SDA. Nemože Fahro napraviti Avazovih tornjeva, koliko Željko može LAŽNO SKAKATI sa tornje ŠTO NEĆE VIŠE NIKAD SA SDA! Ispuhalo je i tvoja građanska DEMAGOGIJA!
Federalna televizija je godinama podstanar u zgradi bhtv koji ne placa kiriju
Pa nek RTV tk prenosi signal ili nabavio vlastite odašiljače ili recimo. ja plaćam RTV taksu a onog u grudama i Banja Luci boli ona stvar i niko im ništa ne može.
Nemojte citati komentare po klixu. Pogledajte sarajevo i tramvaje i sve ce vam.bit jasno
Trojkaši prodavači BiH i magle sve uništiše šta god da rade. Fortino 'rješenje' je dovelo do gašenja programa FTV-a. To je očigledno samo uvertira za naredne korake Trojke, koje je u svojoj izjavi najavio predsjednik NIP-a, tvrdeći da će se 'dugoročno rješenje desiti kada u menadžmentima FTV-a i BHRT-a budu sjedili ljudi koji će raditi onako kako politike Trojke to budu od njih tražile.
Kartel politika prozrena. Dok se gasi FTV, a privreda doživljava enorman pad u izvozu i proizvodnji, te kada cijene usluga i životnih namirnica gotovo svakodnevno poskupljuju, a građani jedva kraj s kajem sastavljaju, trojkaši se vozaju u tramvaju, objavljuju selfije i ne brinu o položaju građana u čije ime vladaju. Nikada gora vlast nije bila od ove trojkaške. Prodavači BiH i magle koje će građani kazniti na izborima.✅
SDA obotnica
Clan predsjednistva Denis Becirovic bez obzira na sve nedostatke putuje po svijetu i lobira od Egipta i Njemacko do sjedista NATO-a i New Yorka. Gdje ublehas Komsic ide osim samo gdje mora ? Za toliko godina koliko je clan predsjednistva zna li netko nabrojati samo 3 njegove inostrane posjete ne racunajuci sastanke u Briselu gdje je pozvan. Taj covjek zivi od suplje price, bacanje ubleha i podrske Bakiru.
Covjek jednostavno nema potrebu da se reklamira kao Becirevic na svakom koraku... Prvi ovo, prvi ono... Kao da Predsjednistvo postoji od njegovog dolaska a prije niko nista nije radio...
ko su ovi, neka falanga...?
Komsic ublehas
@RamoRamoDruzeMoj To samo može reći neko ko ne voli državu Bosnu i Hercegovinu.
Dovoljno je poslušati BHRT samo par minuta, posebno kad su informativne, političke, čak i emisije iz kulture u pitanju, i to posebno radio program, da se primijeti koliko je ta kuća petokolonaški obojena.
Ono, brt, FTV, da nisam otvorio članak, ne bih znao i da postoje više
Opet SDA o postenju