Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog ovog slogana su izgubili momenalno par hiljada glasova hahahah. Da, omladina je lijena pa se ne moze zaposliti gdje je plata dostojna normalnog zivljenja..... a nije niko vise budala da radi za 500 KM
Nisu oni to mislili,to je pjesnička sloboda, misli se da si lijen otić učlanit se u stranku.
@bbb Noooroood znooooo!
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Bukvalno ste izgubili moj glas s ovim
Pa bolje bi Zela iz vize za buducnost sa GSS-om prosao.
Ma vala nije mu ni ova za baciti, kada sam zvao 3 osobe koje samo sjede i zale se da dodju raditi u firmi za platu 1000km cca, prijavljeni, sve na vrijeme, samo im govorio posaljite cv ili mail, niko od njih ni prstom nije pomakao, samo suplja i izvlakuse, btw ne podrzavam nikakvu stranku, a kamo li ove kvazi repere.
Njima nitko nije rekao da je df raspala stranka?
Stranka glupandera.
DF zajedno sa Sejdom je najveca prevara nase politicke scene. Sejdo je na osnovu zlatnog ljiljana uzeo milione maraka na osnovu 30 godisnje plate za svoj nerad!!!
Nemas posla jer nisi SDA. Call Asim for job.
100% su upravu, najlakse sjedit cesat daMu i plakat po kliksu sto se nema posla, normalno da nema kad nikad nista niste od zivota pokusali napravit i zato vam je krivo sto neko ima bolji zivot od vas. Cast izuzecima
Svaka ćas
Ko o cemu, SDA koalicioni partneri o lijenosti. Svaki dan me uspiju nanovo iznenaditi.
Odvratno ko i predsjednik te tzv stranke
Stid me pogledati do kraja. Strašno
Nema posla zato sto si lijen?? Sve im se duplo vratilo, sve!!!
Papanlukaaaaaaa. Pa Komšić je prolupao, skroz. Trebao je i Cecu angažovati :/
Bolje repa od renkija haha
Da su bili pametni, pa uradili prave stvari nakon početne euforije nakon osnivanja, sada bi možda bili vodeća stranka u federaciji. Sada, ako pređu izborni prag, to će biti veliki uspjeh.