Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja se to presuda provela. Nije ovdje nista normalno, pa ni DF. Gleda samo svoj interes. O obrazu da ne pricam.
Pričaš nebuloze klasičnog Trojkaša koji je posramljen jer je prodao državu 6 mjeseci prije nego je došla presuda da država ne može biti drugačija nego građanska. Sad stavi fišek na glavu zajedno sa ostalim izdajničkim smradovima i tješi se da je ovo sve ružan san.
DF je ona alternativa SDAu koja je izdajnička smrdljiva Trojka trebala biti. Ne preostaje Trojkaškim gmazovima ništa drugo nego da se tješe “da se ništa neće sprovest” jer su oni obećali HDZu podjelu države.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel to Magazinovic presao u DF. Vidim i on hvali presudu koja nije donesena njegovom zaslugom, a jos manje zaslugom SDPa. A Neka ko da je štakora progutao.
Retrogradni elementi unutar BiH nisu problem nego su problem desničarske snage van BiH. Ti elementi su deklarativno za demokratska načela ali u prvi plan svjesno guraju mađarske desničare da za njih ovdje odrade prljave poslove. Zapovjednik EUFORA neće slučajno biti Mađar niti je to Verhelji, komesar EU za proširenje.
I šta će to sve promijeniti ništa. Kao i sve dosadašnje presude i zakoni. I zamislite čovjeka koji zivi ovdje i jadan se nada da će do starosti dočekati građansku i normalnu drzavu. A ovi iz DF da su posteni da izadju i kazu istinu narodu da se to nece nikad desiti. Ali lakse je obecavati i gurati patriotsku pricu dok se u isto vrijeme pola drzave iselilo
Da je Komšić član HDZ-a bio bi legitiman.
Nitko nema pravo da odlučuje koji je Hrvat ili Bošnjak legitiman.
Država je tužena i dužna je da sprovede presudu. Helez kao zamjenik predsjedavajućeg ne bi smio dozvoliti da ga HDZ ne predibla pa da se presuda marginalizuje, a kao patriota je prilika da dokaže patriotizam jer u suprotnom bi to bio skandal koji bi SDA iskoristila. Mi prije deset godina nismo pričali o građanskoj državi nego sve ove presude su nas uvele u tu priču, a nema evropskih integracija bez provedbe evropskih presuda.
Bravo,jedan čovjek-jedan glas!! Još samo da se to sprovede, dobra vijest svakako,no kako i sa kime je provesti?!Ubjedljivo najgora vlast u BIH do sada,tu uopšte nema dvojbe!! Za fotelje i funkcije dali sve živo,ne bi me čudilo da se jednoga dana probudim i saznam da mi se država drugačije zove😎🤔
Imam rješenje za lidere trojke; Konakovića pod hitno poslati na Romaniju,nakon idućih izbora,pa nek tamo prodaje svoje marifetluke,a Nikšića u Konjic,mada ga ni tamo neće,a najteži problem će biti Forto,gdje njega smjestiti?!Možda srediti s nekim da ode na Sokolac😎🤔😁🤣
DF - ljiljani ⚜️⚜️⚜️
Gavrilu, Fortinju i Nemrinu nametnutom danas je blizi HDZ I SNSD od DF-a. Sunovrat patriotizma I zdravog razuma.
SDF se bore za građansku BiH, ma hajte molim vas. Dosta je bilo vaših ubleha 30 godina.
10x puta više od Trojkaških lopova
Ma džaba vam i presude i sve kada ste nesposobni da bilo šta uradite u korist građana i države. Sve što se može za*ebat, zaje*ali ste. I prethodna i ova vlast, u 90% slučajeva je tako..
DF je ona alternativa SDAu koja je izdajnička trojka trebala biti.
Ovi su bitni ko semafor u GTA
Sanjaj