Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko Komiš je jedini profitirao od ogromne krize koju je stvorio. Ogromna primanja, nekretnine, lagodan život, čak dječački lagodan kao da se niko nije borio u ratu za BiH osim njega a u samom ratu bio je anonimus od hiljada anonomusa kao i moj otac.
Itekako su izborni gubitnik, pa nemaju ni jednog nacelnika u cijeloj drzavi.
Profitirao je i od SDA jer je uzeo biračko tijelo Bakiru da bi ostao u predsjedništvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Zašto se Komšić NIKADA nije prihvatio premijerske funkcije ? Zato što nema nikakva znanja o socijalno-ekonomskom stanju u BIH i FBIH i nema pojma kako to riješiti ali njega to i ne zanima. On je galamdžija jer zna da se ovdje narod loži na galamu i histeriju.
Neka kaže šta je dobio za građevinsku dozvolu za zgradu Robota tik uz Općinu Novo Sarajevo dok je bio načlenik. U isto mandatu zaposlio je ženu u općinu. Koliko je dobio za Vilu Park od investitora iz Širokog Brijega. Treba spominjati poslovne prostore na Grbavici itd itd. Nikad nije ozbiljno istražen galamdžija ali doći će vrijeme i za to.
Komšiću niko još nije javio da mu je stranka propala zbog partnerstva sa Sebijinom SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sviđa mi se kako Bosnjaci ko fol sada kritikuju Komšoglua kako je jedini profitirao iz krize nakon sto su ga izabrali 4 puta. Odličan zakljucak
Zasto je NiP pao, a oni nisu sa SDA, a SBiH evo porasla a ona je sa SDA. Los vam je zakljucak. SDA, SBiH i DF ce na sljedecim izborima ostvariti jos bolji rezultat i pomesti trojku.
Komsiceva politika je sve to uradila i kdriranje! Sonja zena od Fede celavog mu na spisku .. previse on gluposti zavrsava i kadrira uz bocu viskija. I to sto je bivsi borac Army BiH je dobro naplatio. Dosta te je majstore
Treba sve stranke ukinuti osim najviše šest po dvije mislimani, srbi i hrvati jer i za ovih šest nemamo pametni ljudi koji bi znali da vode Državu. Danas je zavladao čisti interes.
Zeljko Komsic je sve dao za presjednistvo i apartmane na Vlasicu
DF poraz nema veze sa SDA, Klix navija za Trojku, problem je u Komsicu, malo radi, lijen je!
inače nisu zainteresirani ta lokal. Ovaj put, čini se ć, ozbiljno treniraju za 2026.
Komšića je prvi put kandidirao SDP samo da uzme glasove od SDA a ono se okrenu pa uze glasove SDP -u.
SDA uz tekbire proslavlja pobjedu na izborima, što se prija pozdravimo bolje. Nemojte lagati ni sebe ni nas
Jbg sami su usrali motku
Davne 2014 je Zeljko od strane Sda odveden u Tursku gdje su ponovili skec "JEDNA VRECA ZA ZELJKA".Tada je potkovana poslusnost i sluganstvo prema Sda.Sve drugo je neozbiljna prica.
Hrvati trebaju znati da vecina bosnjaka ne voli komsica i da im nije drago sto bosnjaci biraju hrvatksog clana , naravno da se to po daytonu moze ali nije u redu.
Ma daaa, sigurno.
AHAHAHAHAHAH,jao clanka.Jok eto uci ce u koaliciju sa razbijacima drzave iz Trojke.Covjek branio drzavu kada je bilo najteze i sad treba u koaliciju sa dezerterima koji je rasturaju u miru.
Kad se samo sjetim koliko je ovaj pljuvao po rahmetli efendiji Zukorliću koji je za njega Space Shuttle!!
Zukorlic je BIA agent kojeg je Konakovic pokusao ubaciti na mjesto reisa u IZ.Srecom,to nije proslo jer to bi bio kraj IZ.
Oni su izborni gubitnik od kako su se prodali SDA. Jedino što rade godinama je otimanje glasova u korist SDA. Šta je, konkretno, DF uradio svih ovih godina? Zna li iko?
A šta inače stranke rade
Sta je konkretno Nasa Stranka uradila za sve ove godine?Sta je Nip uradio konkretno za sve ove godine?Pa evo i SDP sta je uradio konkretno osim rekonstrukcije pruge za koju jos uvijek nemamo pojma koliko je kostala?