Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DEMAGOŠKA FRONTA SEJDE UBLEHARA IZDAJIĆA
DF ISTURENO ODJELJENJE SDA
Ako bude pameti nece biti rata
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ajde ba Zeljko, usro si i sefa i stanicu.
Ko je dao pravo bilo kome u BIH da zanemari misljenje jednog cijelog konstutivnog naroda, u odnosu na NATO. Ko je dao pravo predsednistvu BIh 1992 da zanemari misljenje jednog od konstutivnih naroda u BIH. To zanemarivanje je ovu nasu zemlju do sada kostalo 130000 mrtvih i milion iseljenih. Izgleda da je malo....
Vidi ga duša naša, zlatni ljljan uvehli, što pametno zbori o poštenju...Samo tako ublehe im udri, ne može niko s tobom kad si trijezan!
kako te ba nije stid obracati se i pozivati vise bilo koga na bilo sta, ublehasu i lazove jedan ba? zar ima jos ovaca koje nisi uspio ostrigati?
Iskljucivost nije dobra ni u cemu,pa tako ni u politici,glupo je reci da si politicar i ne zelis o necemu da pregovaras,a to ti je posao.
Udri ljiljane ruke ti se pozlatile!
Slazem se Zeljko ali izgleda da Vepar u vitalnim pitanjima po drzavu BiH redovno nateze Bakira koji pristaje na sve.
Ma DF i SBB će to sredit kad kažu “ne mere to tako”
najveca ubleha bih politike.najveci prevrtaner. licemjer
I koji je bio potez što ste vi pristali u vlast,da dajete demante i pravite press.Jeste li svjesni da vas niko ni za šta ne pita da ste nevažni u odnosima.Bosna i Hercegovina se brani u parlamentu a ne po pres konferencijama.Izdajice Bh Bloka .
DF stranka kako lagati narod i onda pricu promijeniti kad se trebaju uzeti pozicije. 4 GODINE je sutio u parlamentu BIH....Kako zlatni ljiljan moze to da uradi u najvecoj instituciji u BIH.
Šta veli munira oba vam oka o tome?!
Kako si ti nama pametan. Šteta papira na kojem te ljudi zaokružise :-(
Rekao sam vam davno ne glasaju bošnjaci za zeljku jer ga gotive nego zato što ne mogu čovića neka hrvati nađu drugog kandidata i niko neće za komšića glasati
Privjesak,o tome si trebao ranije razmisljati. Prodana duso.