Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zašto nisi osudio nametanje izbornog zakona što onaj Wolfgang Petrich nametnu licemjeru jedan.
Zaboravite političari i klix komentatori na soluciju: puške i rat kao "rješavanje problema". Ne, neće niko stasale mlade generacije slati u smrt, kao što se dogodilo s našim.... za što??? - da oni ispravljaju ono što su zashrali vlastodržsci držeći nas kao taoce svojih nacionalističkih i kriminalnih politika više od trideset godina... a ne, taj film nećete gledat, životi nisu na rasprodaju!
Ajde gibajte na svoj ABC portal , šta radite na klixu,valjajte se u blatu sa Čovićem
Ovi su otvoreno stali na stranu Dodika u rušenju OHR-a. Pod maskom velikih patriota, najviše rade na rušenju BiH.
i dalje kmecanje
Imam osjećaj da Željo i DF nisu svjesni svoje nesvijesti. Poprilično se gube u svojim eskapadama. Kao prvo, BiH je tronararodna država (Ustav od ZAVNOBIHa do Daytona). Dakle, pusti šuplju o "građanskoj". Hrvatski član predsjedništva podnosi apelaciju na odluku VP kojom se onemogućuje plansko i smišljeno preglasavanje "njegovog" naroda u Domu naroda. Ko je lud u ovoj priči?! Vjerovatno onaj ko je dio najgluplje političke igre u historiji BiH s .....
.... kojom su je unazadili 20 godina. Pošto Ustavni sud nije nadležan za Željkove nebuloze sada se izmišljaju kojekakvi pritisci da bi u njima pronašao i opravdao odbacivanje apelacije. Dragi pravniče, valjda bi trebao znati da Sud zastupa ustavne odrednice, a zna se način kako dolazi do izmjene Ustava, usvajanjem odluka u Parlamentu ili ga mijenja VP. Želiš da Ustavni sud negira Ustav kojeg zastupa?
Je li se on prepao da ce mu drug Smit doci glave ili je poceo nesto da radi ?
Ja koji su prevaranti ovi iz df pa ustavni sud je već jednom rekao da nije nadležan da komentariše odluke Visokog Predstavnika. Ovo je strasno kako df radi za neprijatelje države. Milorad trlja ruke od sreće samo da visokog predstavnika nabije nogom da može u miru rušiti BIH.
migranti se pune.ovo nikako ne miriši na dobro.čoviću i Plenković...
Samo naprijed! Puna podrška! Neće proći ovo što je Herr VP namjerio. Neće se štimati izborni rezultati u BiH. Što je dosta, DOSTA JE!!!!!
U čemu je onda smisao glasanja i izbora. Protektorat smo i završena priča. Odakle mu to pravo da mijenja izborni zakon retroaktivno. To nema ni u bijafri.
Tako je, ukinuti sve odluke visokih predstavnika
Od kog dolaze točno, navedi imena pojedinaca ili država. Ne laje pas zbog sela..
Jel ovo Komšić počeo da radi za Ruse?Do sada mu sve valjalo.Bio pravi Nato podanik
Ovaj Željko ga uprska više...
Podajte ovom Komsicu kakvog alkohola, nije dobar nikako