Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Komšić o otimanju nadležnosti!😂😂😂 Čovjek je školski primjer otimanja i uzurpiranje. Da nema otimanja i krađa nebi ga ni bilo.
@fbUser1644074109 Ne mlataraj jezikom bezveze
Kolika ti je plata Sejdo
Halo ba, treba oformiti dobrovoljacke jedinice i naoruzati ih do zuba. Ako se to ne desi probudi ce mo se u uskoro Bosni sa dvije drzave, kasnije ce biti kasno...
U normalnim državama za ovo se hapsi i strijelja bez puno priče.
Covjek koji je najveci krivac za raspad drzave,Hrvat Zeljko je unistava,Mesic je bio glavni dok se Juga raspadala
Zeljko,simpa si mi ali malo smanji.Znamo sta je fotelja ali ne treba nam sada paljevina.Iskoristi svoju popularnost da pokrenes teme od dobrobiti za narod.Da udjes narodu usrce.A moze se to.
Oni nam mogu samo pop..šiti.
kaze DF koji je u koaliciji sa SNSD 🤣🤣🤣🤣🤣
Ti si uhljup klasični ništa vise
ovo je prevrskilo svaku mjeru vrijeme je da se krene djelovat , jer koliko sutra moze bit prekasno
Nek ti Hrvatima nisi ništa oteo.