Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve dok ide u njegovu korist, Komsic ce podržati svaku odluku visokog predstavnika. u suprotnom je antiislamista
DF nestaje s političke scene nakon ovih izbora.
Komšiću , za 4g. mandata napravio si krompir i još podržavaš istu predizbornu kampanju , prizivajući "zle duhove" ! Yebo te Slunto a ti njega !
Gosp. Schmidt precizirajte šta je to politički "dogovor" u pitanju opstanka državotvornosti i zašto svaljujete na političare kada je ključ u vašim rukama da riješite stvar za jednu noć.
pa vise je konstruktivnih stavova i tumacenja iznio nego Dzarerovic. uostalom sta ti hoces od njega?
Što se više izbori bliže, to su sve više deluzijske i nebuloznije Komšićeve repetitivne konstrukcije.
naj veci uhljup u istoriji bosne
Joj josef marko hahahah pa svatko za da je bio to posteno placeni sudija hahahaha
Sultan !!! Neprikosnoveni vodja svih Bosnjaka. Jednostavno najbolji I najpametniji. Jedan I jedini, Bakir Izetbegovic..
Volio bih te sresti na ulici u dijelu mostara gdje su vecina oni što ih ti predstavljaš. Zbog takvih kao ti i natežemo da se sve ovo raspadne na tri dijela. Obraz ti je nula licemjeru podanički
zato sto vam Covic ispire mozag dok hapa milione od kladionica
Opet čujemo jeftine fore! Nije ustav u pitanju nego ne ustavni izborni zakon po apelaciji Ljubić, presuda još uvijek nije provedena znači imamo neustavan izborni zakon!!!
Ovi ne miču dalje od Marijin Dvora. Bskiriv domet je bar Čengić Vila.
df ima vise hr delegata od hdz
njabolje da ta budala ode i dodje neko normalan, ovaj je zaostatak od merkel i njene stranke, politicar i on naginje stavovima koji nisu demeokratski nego pronacionalni, sestrinska stranka im je Hdz pa kud dalje, samo treba vidjeti sta je Avdo Avdic pisao pa ga svi napadali a sada ga tapsu po ramenu,
Kad vec postoje izmisljena tri naroda u ustavu onda samo procentualna zastupljenost istih na svim nivoima vlasti.
Sve će oni napraviti da nastave put unitarne...vidjeti ćete da će se bakir zbog komšića povući iz utrke za predsjednika.
Sva ova namztnuta sranja treba odjebat i vratiti jedan covjek, jedan glas, jednodomni parlament.
Schmdt..treba ukinuti kantone jer se iz kantona crpi..popuna vjeca naroda FBH i time se blokira entitet.
Ne nego treba ukinuti faderaciju i vratiti na stanje koliko ne tko unio teritorije u FBIH
Ne.nego treba medjunarodne presude staviti na sto..onemoguciti presudjenom zlocinu da ima jednako pravo kao sto imaju legalno legitimne snage u BIH..kako zlocin na bili koji nacin nebi bio nagradjen..time onemoguciti uspostvljanjw vjestacke tvorevine..presudjene u Hagu.
Covic nije legitimni predstavnik BiH gradjana pa time ni BiH drzave, vec vise Hrvatske drzave. Politikom etno podjela i nametanjem Hr identiteta kao jedinog mjerila u obavljanju drzavnih funkcija on svjesno radi protiv BiH a u korist etno centra koji se nalazi u Zagrebu. Ne postoji drzava na svijetu koja bi legalizovala prodaju svoga suvereniteta preko etno pripadnoati drugoj drzavi.
Jesi vise dosadan, sta si nam ti dobro donio samo mlatis