Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi, zeleni u narandzastim majicama.
Na slici nema više od 100 duša. Što ih niste sve slikali?
kakva kanturina od partije.... neradnici koje predvodi sampion ublehe, sejdalija k
Proćićete u Starom Gradu kao što je prošao kandidat SDA za načelnika. DF je društvo jednog lica - Komšića. Poštovao sam ga dok se nije utalio sa Bakirom.
U prostoriji 48 ljudi plus ova 3 za mini govornicom. Skočit ću ja sa Avazovog Tornja ako ste vi dobili 200 novih članova u Starim Gradu. Poštujem Komšića ,al brate ne pretjerujte U POLITIKANSTVU I FLOSKULAMA🙂. AKO ja imam k...od 25 cm, imate i vi 200 novih članova🫶. Nego hoće li Komšić skočit sa Tornja ako uđe u koaliciju sa SDA 🤣🤣
DF stranka fine raje
Obraz Senade obraz.
bravo! Nasa stranka ne zna sta je izgubila odlaskom Gratza i Zuhrica...ali saznat ce evo 😁
DF je SDA isprdak i satelit, obraz senadeeee