Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dunoviću uvjek je potreban podoban a ne sposoban tako je već ohohoooo vremena
Bravo to je pravedno a ovi policari uzimaju!? Ljude koj ce njima raditi a ne za Drzavu!?
Samo nek se supljira. Sta ce to Vukoja da uradi u Ustavnom sudu!? Isto sto su do sada uradile sudije iz RS-a koji su stalno pod direktnom kontrolom Dodika ili vladajuce partije u RS-u. Nista! Medjutim, samo silji, prelivaj iz suplje u prazno, kriminal da cvjeta i svima dobro.
Odlican prijedlog, iskreno gledajuci, nemam nista protiv da struka dođe na vlast. Ali nista od ovoga, ostavit ce vladajuci da bira skupstina
Moze i ovaka, stim da i palavricka i ceman daju ostavke pa da se svi biraju na prijedlog vstv! A ne da ostsju dvoje sudija iz sda a istale da bira vstv! To ne moze!
Znači, ako je dvoje iz SDA, mora da bude i dvoje iz HDZ, a nezavisnost sudstva?
Sta je problem sa to dvoje sudija? Da li je samo to sto su izabrani na prijedlog SDA ili to sto ne rade na stetu drzave? Da li to znaci da novi clanovi trebaju raditi na stetu drzave poput Vukoje?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vsvt treba prvo ocistiti dobro pa onda mozda
VSTV, ja nemam taj kanal