Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Dodika vjeruje još samo sin poginulog borca iz Kotor Varoša i Bratunca sa 6 zuba u glavi, rukama ko u grizlija od teških poslova, golf 2 tuning i zadruga vikendom kad ne radi u šumi. Pametan narod ga je skužio.
Dodik je kriminalac, ratni profiter, mamu bi rodjenu prodao za neprocesuiranje. To gospodo srbi ako ne vidite, srbujte i dalje, i dalje gonite po svom a kad se pipe zavrnu, nemoj da kukate.
Nikad ne potcjenjuj glupoću našeg naroda
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Fahrudin Radončić CD politička ličnost godine. Hahahaha 😂🤣🤣😂
Senad ozbiljan novinar hahahaha
Senad je na bjelom prahu.Šmrkanje i tako to .Pa zar ima bolja ličnost godine od dilera :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mrznj pa mrznja. A najgore sto je proizvode intelektualci.
U ovu Madjarsku se islo po vegetu papriku i zene koje su se nudile za 2 crvene.Eventualno u banje za stariju populaciju.Valjda ovaj lik kako se zove Obrvan ima neki problem iz davnih vremena kad smo davali po crvenu jednu za svasta.
Jesu li Hungary bili sa silama svaba u drugom svjetskom ratu?????Ako jesu onda je sve jasno ko dan za vijeke vijekova.Gen je cudo u 21 vijeku.Sve pokaze sta je bio dedo nana otac majka.
Hoce i on u srpsku
E kakve je nekad Pesta kupleraje imala
orban i dodik lice kao da su od istog budale
Orbana slijede izbori, pa je upitno kako ce svom narodu objasniti rasipanje novca poreznih obveznika.
Ouuuuu fašisti niste ni svjesni šta Ce vas snači
Dosta o Dodiku, dokle deportacija Djokovica?
Kada počnu umirati od gladi, sami će tražiti ukidanje genocidne tvorevine.
Genocidnu tvorevinu mislis na tzv. Bosnu i Hercegovinu?
zvezde granda, geoncoid, zadruga, genocid, dodik, zadruga, orban, dodik, srbija, vucic, zadruga dnevni pregled, novak djokovic, zadruga, dodik, djokovic, dodik i juzni vetar ili toma za laku noc. eto kako bosnjaci provode svoje dane
Zna se ko tako provodi dane ( necemo ih imenovati ) ;););)
Izduvace fasisti, a Bosna ce opstati.
Ima analne pretenzije prema Dodiku
Lako je to rijesiti sankcije Orbanu i madjarskoj
Ono kada sebi umisliš da si važan a ustvari samo si marioneta nekih drugih igrača.E to je ponižavajuće.Biti veliki znači kada je narod zadovoljan i sretan jer živi u blagostanju a ne u nacionalističkom retorikom zatrovanoj sredini.
cim munevera pocne trazit maramu i halal za mene je to nacionalizam...