Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi kartoni , svih stanovnika mogu stat na 500 mb . I jedan program napravit interni za Updejt kartona.Hard copy "select all" Print i Arhiva svake godine. I onda statistika digidalna po šiframa oboljenja itd. Sramota toliko IT stručnjaka ništa , taraba.
Opet trebam cekati u redu da se prijavim i registrujem.Nasa posla.Umjesto ovoga da su oni pokušali smanjiti cekanja za preglede koji traju pr. ultra zvuk srca godinu dana.A da ne govorim za bolesnike dijalize koji idu do Mostara i Sarajeva. Katastrofa zdravstvo.Cekanja cekanja i cekanja i dalje ista.
Provjerite prije nego objavite ovakav članak. Sarajevo sve ovo ima već par godina.
jako loše osoblje da kažem slobodno nestručno i neuljudno za te funkcije gore, koliko se para daje za zdravstvo trebali bi biti švicarska, neko maže lovu lagano pred očima javnosti, bilo koja porodilja bilo koji pacijent neće vam reći ništa lijepo o našem zdr. sistemu, pričajte da sam kritičan previše ovakav onakav ali ovo je dno dna, ali neka, mi smo njihovo ogledalo
Sta da rade Ljudi koji su sami i nema im ko pokazati ili nemaju Internet ?
Pa sta ce sad oni stariji Penzioneri ,koji i ne koriste Internet ?
SBK je prije njih
Prvi? Na zalost, uprkos svim minusima, u ES elektronski kartoni i zdravstvene islasnice funkcionisu vec skoro 2 godine. Podizanje nalaze, pisanje uputnica, izdavanje recepata isl. Npr, kada mi trebaju lijekovi, nazovem svoj tim, i odem u apoteku po lijekove. Nalaze koje izvadim dobiju svi, kako ljekar porodicne medicine tako i specijalista. Specijalista, kao i doktor porodicne medicine ima uvid u moj karton.
Još samo kada bi nabavili linearni akcelerator.
sve i kad se registrujes doceka te mail kako se opet moras javiti u najblizi zzo da ti odobre pristup portalu cisto gubljenje vremena
Onkoloski bolesnici umiru zbog nemogucnosti lijecenja u bolnicinu Tuzli a oni masu elektronskim kartonima i karticama. Ko uze samo tenderske pare za ove nebuloze. Prvo sanirajte krov da nepokrisanjava pa onda opremajte korumpirana bando.
Sta mi znaci digitalni karton kad me ne mogu nigdje primit, UKC se raspada, sigurno ce nam karton pomoci