Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se podsjetimo: "Konaković - Ovo je novi Dodik, relaksacija odnosa.", "Čović i Konaković izvlače Dodika iz kazne: Lobiraju kod EU da odblokira račune RS-u"
Dodik svoj kriminal i sovinizam podvodi pod SRBSTVO. To je ingeniozna ideologija Sanu i Spc koja znaci da nikada srpski politicar, miljenik velikosrpske ideologije, nece biti krivicno odgovoran. Srpski puk to ne uvidja zbog indoktrinacije. S drugestrane, Milanovic, miljenik velikohrvatskog sovinizma, negira drzavu Bosnu a zaboravlja da je u teskom stanju zato sto joj se nije dalo da provede Oluju ko Hrvatskoj
NIP-ovo božanstvo Sveti Almedin nipovski se oglasio hahahah tokmak ko tokmak uvijek tokmak
16 diplomata koji se stavljaju u službu nižih instanci u državi! 16 diplomata koji otvoreno podrivaju Ustav i zakone države od koje primaju platu! Otvoreno i jasno kažu, stavljamo se u službu jedne stranke, jednog čovjeka, pa makar i čovjeka sa optužnicom! 16 kancera!
16 diplomata koji su jasan svjedok zašto više ne može na ovaj način formirati diplomataku mrežu, Imenovati ambasadore po željama pojedinih politižara. 16 diplomata koji su jasan razlog zašto se političko uređenje zemlje MORA MIJENJATI!
O konakoviću ne želim puno.Obezbjedio je fotelju isključivošću, podjelom bošnjaka na za i protiv, na priči o kriminalnim, lošim bošnjacima koji su isti, ako ne i gori od secesionista. Neka uživa u mandatu! Sve je svakako bila borba za preotimanje stolica, zato i jesu skrpljene ruke za "većinu", zato imamo i elzanu i isake i helikoptere, ljude sa crnih lista, sanju. I to se mora trpiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konakovicu, ovo je tvoj posao: Odmah sa DRZVANOG budzeta prekriziti, ukinuti ugovor istog dana i zabraniti da obnasa bilo koju drzavnu ili sluzbenu funkciju.
Manji entitet na aparatima ,ali bukvalno .
Zašto se Aleksandar Vranješ ne razrješi funkcije pitam?
Ma sve o.k. al šta bi s onom pričom mi ćemo ovo, mi ćemo ono, samo da ode SDA, mi ćemo sve drugačije. Pa gori ste od njih. Pa Bisera bi im skresala, pokrenula postupak odgovornosti za atak na pravosudne institucije, ti se javio da kupiš kajmak. Gdje ti je Dačič da iskaže sućut, a ti njima poletio. Veća kičma s sa se može više pognuti, to nisam vidio.
*a da se može više pognuti...
Majjmunni zaboravili da predstavljaju državu Bosnu i Hercegovinu a ne genocidni brlog.
Vješaj posrbljenog krmka!
becka konvencija vazi za casne i postene diplomate a svi nasim treba ukinuti bilo kakav imunitet jer ga ne zasluzuju
Manji entitet je samo entitet i ne može Dodo imati diplomatski imunitet. Isto kao kad bi Hadžibajrići imao dip. imunitet. Ne ide jarane.
Ove treba odmah smijeniti i staviti skupa u optuznicu sa Miletom , kao saucesnike .
Svi Dodikovi Supci!?
pa tebi vise ni tvoji sugradjani ne vjeruju
Možete i mene za q....c!!! Isto vam je!!!
ovo je krajnje vrijeme i momenat da se ovom korupcionaškom separatisti sudi i da se ovaj monstrum od čovjeka skloni sa političke scene u BIH---BIH 25 godina stagnira radi njega,on se sve više bogati a gradjani BIH sve više tonu u mulj,radi njegove naopake ,zle politike,koja nije dobro donijela nikome--dokaz su i poslednji izbori,gdje je njegov narodglasao protiv njega,a on pokrao izbore--ovakvi ljudi nisu potrebni BH politici
A Genocidaši uzurpatori i faktori nestabilnosti
Dino to je tvoj idol isao si mu na noge u Laktase i podrzavao si ga i sta sadjeli vidis koliku ste gresku drzavi napravili vi i vasa trojka. To isto ste uradili i sa Covicem