Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino svi pa kod Ismeta na konak mjesec - dva dok se ova situacija ne sredi malo. Izradio vas Ismet ko zadnje le vate , a joj.
Nevjerovatno cime se taj čovjek bavi u tim godinama.
@edoZ Eno kaže Ovčina da Bog je prvo sebi stvorio bradu.
hehehehe SDA pa glasajte , kazu ovi sad ne valjaju izdashe nema gore od sda lopova , kakvi su to licemjeri to je za nepovjerovati
Pa ko vlada u KS i FBiH? hahahhahh
Ismet Ovcina,clan Saveza Komunista,a kasnije i SDP-a od rodjenja do danas.Kakva te SDA snasla i ko ti nakuca tolike pluseve za tu glupost sto si izvalio?
Tako vam je to drugovi i drugarice.Drug Ovcina iz SDP-a sebe obezbijedio,a vi masite usima.Tako i danas rade Trojkasi,sebe obezbijedili,a mi nemamo vode.
Jeli i tepih smoto pa odnio (nadrealisti), to je on od kuce donio.
hehehehe pa treba covjeku za hadz, tako to rade sdaovci.
Njihov kadar sta god dotakne to unisti
Neki dan kukaju kako nemaju para, zatvoraj NUB :) vlada odobri novac ovaj klokan sebe obezjbedi :) ima ona jedna " znam ja nas, boje ja nas" :)
Nadam se da njihovi uposlenici, kod novog direktora nece čistiti podrume, sklapati police, te čistiti lisce i snijeg ispred zgrade NUBBIH. Cuo sam da su ih proteklih godina tjerali da to rade.
Otpremnina se ne isplaćuje odmah nakon odlaska u penziju ,nego svaki naredni mjesec u iznosu i trajanju predviđenim kolektivnim ugovorom . Ako nije bilo novca za plaće radnicima a on sebi isplatio odmah 5 ili 6 plaća , on mora krivično odgovarati za zloupotrebu položaja .
vi zbog prezimena mislili da neće
Hmmmm prezime ovcina
Lol Kralj
da nije neki sarajlija budzetlija??
Na Ismeta
Trojka je unistila NUB. Bravo Sarajlije
Kažu bog se sebi prvo bradu stvorio.....
Daj meni, pa vidimo ima l šta za vas....