Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije svima opcija za majčicu Rusiju kad zagusti i nisu svi nakrali milijarde, neki su samo stotine hiljada...
Svaka čast za gospođu koja je dala ostavku.
Brzo ce rs u zaborav
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Žena ima u glavi. Zna da se i poslije ove budale iz Laktaša mora živjeti.
Pametno,pusti avetinju avetnu,odmak se od đaola ako neće on od tebe
Pametna a gospodinu nek ide u 5.p.materni...
Pa ipak, ima malo prpe nije sve tako hrabro kao što izgleda
Nije prvi put da gura druge u vatru, a on se izvlaci kao i uvijek. Ali dok ima ovaca bit ce i vune.
PAMETNA ŽENA!!!
Je li neko gledao kako Marinkovic-Lepic cita rimske brojeve 😂😂 krv joj j 😂 klixe koliko su vas platili da ne objavite video, ko da kosulje na pijaci uzima
Joj Dodika dase, pravno gledajući sebe ogradi druge gurne a onda se ponaša kao njihov spasioc. Hahaha smiješno, žalosno ili hinjavo??
Kakvi su to mazlumi, za ne povjerovati.... Ne kontaju da RS moze bankrotirati preko noci ako Shmidt zatrazi sankcije za firmw iz RS, blokira sve kredite ,a pogotovo ako se aktiviraju reparacije zrtvama silovanja, logora, itd., po tuzbama koje su ljudi dobili protiv RS. Probudice se svi i skontati da nema vise para ni za hljeba.
Kad ce shvatiti vise da nisu republika , nego entitet koji pripada drzavi BiH i da ne mogu donositi neke nepriznate zakone , svasta ....:(
Neće nikad dog se ne proglasi gubitnik rata 90tih.
Pametna žena...
Pa milorad i trazi pijune i zrtvena jagnjad. A djeca i on dobi stotine miliona
dodi je kraj bjeze ljudi
Virus ludila
Zna da ce u ćorku 😂