Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz Fahrudina Radončića je 100.000 članova SBB-a. Fahro, psi laju karavani prolaze samo naprijed naš predsjedniče 🍀🍀🍀🍀
@Dudo1011 Mislim da sad Arnaut i Durakovićka treba da uzvrate kontratužbom jer su uslovljeni da potpisuju protivzakonit ugovor. Pa neka onda Šćepo plati duplo od onog što njima želi naštetiti.
@Dudo1011 , ko ti naštanca ove lajkove
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DZABA GLASAMO KADA SMO ROBOVI PAR POJEDINACA SA NOTARSKIM UGOVORIMA! OTPOR ! SVI NA PROTESTE OVO NIJE DEMOKRATIJA! MI SMO ROBOVI KAKO GOD GLASALI !
Meni je ovo fer i posteno!Jer da nema dogovora i ugovora prevrtljivi politicari i politikanti bi svasta radili!Ja bih sve koalicione dogovore ko Notara laganiniii
Koliko je glasova dobio Damir Arnaut? Koliko glasova je dobila Jasna Duraković?
bez obzira što ovdje narod navija za Arnauta , ovakvi ugovori trebaju postojati i imati klauzule na 500 000 maraka jer svi oni dodju preko stranke u skupštine a ne kao samostalni strijelci.Što se onda ne kandiduju kao samostalni prije izbora , pa da vidimo da li ijedan proći?neće.Iako podržavam Arnauta generalno zbog politike, ovo nije u redu prema stranci.
HITNO zovite "Kanalizaciju" da hitno dođe s "Womom",
Baš mi je drago što je moja osoba dobila dobrog zajmodavca, gospodina Bena, ako je dobila zajam u iznosu od oko 25 000 USD, lako joj možete poslati e-poštu, ako vas stvarno zanima potreba zajma putem: ([email protected]) Ili je možete primiti preko : +27658449278
Intersantno, nakon vise kritika redakcijizbog polupismenih clanaka ili naslova..samo jedan komentar po clanku mogu ostaviti. Mozda je i bolje..ionako je anonimno komentarisanje besmisleno.
Notarska diktatura.
Puno je tu materijala fakticki preradjeno i "preuzeto" iz UDB-askih saradnickih pristupnica. Kad bi neko pristupio UDB-i po bilo kojem osnovu morao je ostati vjeran sluzbi do svoje krepancije uz obavezu da nadje i trenira sebi nasljednika prije nego odapne. Interesantno je i to da nijedan brak koji je UDB-a aranzirala nije nikad zavrsio razvodom, bez obzira sto su mnogi bili pakao od zivota, ali supruznici moraju ostati zajedno po sili "potpisa".
evo sva ova prica oko ovih parlamentarnih stolica raspodjela mjesta nedemokratksi izbori meni samo govore da mi trebamo lagano spakovat kofere jos danas I lagano put zapada ... ove i ovakve prevare nema nigdje na svijetu.. ja mislim da smo mi najzaostalija zemlja na svijetu u velikom broju parametara.. mozda neko ima I da je siromasniji od nas al da je zaosto u drustvenom razvoju vise od nas u to sumnjam...
E moj glavonja,dzaba ti toranj.
od čiji para napravi toranj i svu nekretninu.minirat sve.samo one oči kakve su mu.Aždaja.
Ja samo zelim reci da volim jednu malu, plavu. Srce mi je zdrobila u ovih 10 zadnjih godina.Toliko od mene, laku noc.
Jedino SDA nema takvih stvari,sve ostale stranke to rade
@Tursija jok nemaju, a šta je bilo sa radivojevićem kad ih je izdigo? slučajno se zadesila potpisana izjava u fioci...
Hocel se vise pojavit novi Tito boze sacuvaj
Ja bih njemu koju krivicnu slozio pa bi se on oko svoje muke pozabavio, ne bi on imao vremena za mene. Eno vam Cibre, covjek se ubi tamo sa onim knjigama, procitajte koju, ha ja.
Na kraju se svede na stranačku disciplinu kao pojam.... i nikome ništa...
Mislim da sad Arnaut i Durakovićka treba da uzvrate kontratužbom jer su uslovljeni da potpisuju protivzakonit ugovor. Pa neka onda Šćepo plati duplo od onog što njima želi naštetiti.