Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojkaski Izdajnici od BIH prave Palestinu gdje ce Manjina da vlada Vecinom !
REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE VELEIZDAJA
Takodje se nadamo se da ces ti dignuti svoje uhljebarsko dupe i obici povratnike u Rs. Takodje posjetit prebijenog povratnika u Višegradu. Obici povratnike i vijeti kako ti ljudi zive u 21 vijeku mnoga sela nemaju vode struje a zive pod pritiskom i strahom u bijedi i neimastini.
Do podne udri po njima, a po podne predlazi njihove prijedloge jer zaboga, mi nemamo vlastitih. Pusti vodu! Kad zavrsis sa nuzdom
Trojka odavno izdade…drzavnu imovinu Dodiku (gdje to i jos ga posla na drzavni Sud), izborni zakon Covicu (sad se tek raspravlja o tome), juznu gasnu vezu odavno izdala ( USA kaze da nema od toga nista). Sve je 3ka izdala…umrle na respiratorima, tuzbu protiv Srbije, Dayton, ratni certifikati, fabrika za 1 KM, minhenski ljiljani protiv nasih ratnih, sve je 3ka to kriva.
Ne podrzavam SDA, ali imam osjecaj da biste, da su dosli, odmah rekli da je i SDA i DF bili upoznati i ono, mogli su kao reagovati.
Kupovina vremena po naredbi Covica.Cim Smit najavi nametanje ovi kao pocnu nesto da rade
Dali je to dogovor sa sijela iz Bakinaca sa potpisom legitimnog I klizanjem glave trojkaša
A mrs bagro izdajnicka, primitivna, nesposobna! Unistili ste i unistavate i ovo malo Bosne sto ima. Sjeme vam se zatrlo bando izdajnicka.
Počnite ispunjavati obećano inače vas nema
MARFI OPET BIO U SREBRENICI, ŠTA LI ĆE NAM SAD ODBITI OD BUBREGA. JOŠ AKO USPUT SVRATI KOD REISA, ODE NAM I JETRA.
Neces ti Poslati nego ce ti Covic dati sta da Posaljes
Kerovi Izdajnicki kontaju da ce Svi Izdati i da su svi ispunjavaju Covicu Zelje
REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE VELEIZDAJA