Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam čijih leđa plaćaju radnike silne troškove. Nigdje u svijetu se ne prevozi besplatno. Naplati simbolično 1 km bilo gdje i bilo čim prevoz, al đaba nema nigdje. Samo političko skupljanje poena preko leđa nas građana.
U Luxemburgu je besplatno, aj ne rise.
Pa te karte građani svakako plaćaju višestruko preko one zadužene milijarde KM koju će otplaćivati i unuci ovih što se "besplatno" vozickaju.
Čuj ovog bota on o nakoj izdaji , pa niko ne može izdati i napraviti štete , kriminala , lopovluka kao što može sda
nek se trojka malo pozabavi sa kosevo bolnicom j im b m, pacijenti prepusteni sami sebi.Nikad za sda nisam al sad cu iz revolta bas za sda
Đaci i studenti u Srednjobosanskom kantonu plaćaju velike cifre da bi išli u školu, preko 100 KM mjesečno po jednom djetetu, a da ne govorim o raspustu da koriste javno prijevoz džaba. Al mi imamo sda i hdz u vlasti a vi u kantonu Sarajevo nemate. Ko je u prednosti?
Mi nikad nismo placali hqhaha
sitni su ovo benifiti naspram izdaje i prodaje države. Za prugu, tramvaje (koju gradimo i kupujemo od kredita) porodiljske naknade ,besplatne karte i udžbenike smo prodali sve drugo neprijateljima države
TROJKA PREKUCAVA IGRICU,SDFA SAMO BACAJU BOMBE I UBLEHE
Refko i Combe bacaju bombe hahahah
Svaka cast!