Sukob se nastavlja
0

Đajić predvodio protest građana nezadovoljnih radom Draška Stanivukovića

A. Ku.
Foto: Facebook/Vlado Đajić
Foto: Facebook/Vlado Đajić
Nakon što je gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković jučer održao konferenciju za novinare ispred zgrade UKC-a RS danas su u organizaciji direktora ove zdravstvene ustanove Vlade Đajića održani protesti ispred Gradske uprave.
Đajić je rekao da je cilj protesta iskazivanje nezadovoljstva radom i vođenjem grada na način kako to Stanivuković radi. Okupljeni su, između ostalog, izrazili nezadovoljstvo odlukom o poskupljenju parkinga u Banjoj Luci.

U objavi fotografija sa protesta Đajić je napisao da Banja Luka zaslužuje mnogo bolje.

Na transparentima upućenim Stanivukoviću pisalo je: "Potrošio si milijardu maraka imamo prljav i nesređen grad", "Šta nam je ostavio Draško Stanivuković? Poskupljenje parkinga", Šta nam je ostavio Draško Stanivuković? Poskupljenje vode", Šta nam je ostavio Draško Stanivuković? Poskupljenje smeća".

Podsjećamo, jučer je Stanivuković održao konferenciju za medije te je pitao Đajića da li pere novac putem tendera za pranje veša.

Đajić je na to odgovorio da je prigovor na tender uložila firma koja je bliska Drašku Stanivukoviću i da je on nezadovoljan jer oni nisu dobili taj posao, a zatim je pozvao građane na protest u 16:00 sati ispred zgrade Gradske uprave Banje Luke.