Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovaca na jednom mjestu
Ovi su komplet zglajzali. Zaostali narod kojeg treba resetovati.
Trash serija krv nije voda verzija rs 2.0
Amatersko pozorište slizaće se do zime a ti narode viči i viči.
Zar nije ovo Draško sredio sa Dodijem, da ga se ne uznemirava. 🤣
Draginja nista vise cvaja. Samo cener.
Dosli za sendvic i 10€
vi se bas lijepo svadjaju. Samo nastavite mozda bude i kakav fajt.
Ovi*
Mogul ova dvojica kad se već glupiraju odraditi takmičenje u crtanju? Ko povuče veću crtu pobjednik
Predstava za sirotinju....neki dan bio u RS-u penzioner došao da podigne penziju 369 km radio 200 godina i ima tu penziju al zato je on veliki Srbin i patriota ..povećajte ljudima plate ako neko želi gledati komedije ima na tv dosta sadrzaja
Nije mi ih žao ni sekunde, svih tih koji su u zaostalom četničkom mentalitetu. Da bog da imali i manje. A normalnog poštenog svijeta koji nije zadojen mi je žao i spreman sam pomoći bez obzira na vjeru.
Prema transparentima se primjeti , da su građani "spontano" izašli na proteste , 😅😅😅😅