Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko ce odgovarati za 2000 Hrvatskih civila koji d Su od strane m. U. h.a. m.e.d .i.j.a c a rijeseni
klixe, sto ste ugasili komentare na svim objavama za Srebrenicu? Je li to nemamo pravo odati pocast ili komentarisati desavanja ili izjave politicara? Gdje sloboda govora? Ako vam je tako dobar vas AI - sto ne upalite komentare??
Šta ovo dijete ima sa Srebrenicom? Skoro pa ništa. Uči sinko, napreduj, budi pametan, bićeš višestruko koristan i Srebrenici i društvu i sebi.
ima itekako , da pamti , da se nikad ne zaboravi niti oprosti ...
Pa uči da ne treba zaboraviti GENOCID nad svojim narodom za razliku od tebe
Šta ovo dijete ima sa Srebrenicom? Skoro pa ništa. Uči sinko, napreduj, budi pametan, bićeš višestruko koristan i Srebrenici i društvu i sebi.
Ima, da ne vjeruje komsijama kada mu kazu da im nece nista.