Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzava je pred udarom-pomozite mom sefu Sejdi Komsicu da sacuva platu od 6000 KM i Elektroprivredu i 1 ministarstvo odbrane drzavno koje vodi pjevac sa Eurosonga Fazla,mnogo je izazovno vrijeme pred nama....
Za bosnjake je multietnicost kad kazu mozes ti tu zivjeti nece ti niko nista a na tvoje mjesto ja cu staviti edina da se bori za tvoja prava :D
hahaha, čuj višestoljetno multietničko društvo, pa vi ste ga najviše ubili u zadnjih 20 godina, pa fali vam 17.000 Hrvata iz Sarajeva. Pa 90% općina gdje su vaši multietnički nastrojeni političari nedostaje preko 60% Hrvata. hahahah, čuj multietnički.
@crkvenjak kako misliš pobili, ja znam samo da se ubijalo po Bosni (naravno na obe strane), ovde su neljudi radili zločine (kriminalci kako prije tako tjekom i poslje rata) a većina zločina je definisano kao protjerivanje i nehumano postupanje sa zatvorenicima. Što u prevodu znači UZP za koje su osuđeni pojedinci.
ti si zavrsio karijeru do oktobra jos pametuj vise ni studentima neces
Tacno tako Dzonlagicu , batali medjusobne prepirke i predizbornu trzavicu
Ma na udaru su naredni mandati Željka Komšića, a valja vraćati kredite a i alkohol poskupio.
Kakvim udarom? Pa kad je Bakir bio zadnji put na sjednici sa Palmerom? Prošlo toliko vremena a nije nikome rekao šta je sve dogovoreno. Palmer i Sattler preporučuju mjere a VP ih sprovodi. Tako je bilo i sa zakonom o negiranju genocida. SDA slala podpredsjendike u Beograd da neće biti rezolucija. Onda je ovi donijeli.
Podrška Đonlagiću. Konakoviću, Nikšiću, Bakire, Radončiću i Kojoviću, uozbiljite se.Jeste predizborna godina, ali pomjerite sve to za septembar. Čeka nas još 6 teških sedmica da ovo dovršimo u korist Bosne. Nemojte je svojim sujetama izdati.
dok se muslimani medjusobno svadaju hrvati i srbi znaju za koga da glasaju
Pa da sad se ujedinite sa SDA ponovo pancir za lopove
Ma i ti si uhljeb ko i drugi. Ja crko danas na bausteli za 150 € a ti u klimatizovanoj dvorani gladis jaja
E nas’o se ko ce apelovati, pospanko
Sto nisi ridana savjetovao i Zeljka oni su potpisivali a sad hajmo zajedno .Zovi onu njegovu sta je htjela akademsko zvanje ,anema diplome ni za fakultet nek ode kod Smita pa kaze sta treba da radi
Proislamske , promuslimanske , prounutarističke , stranke su sve samo ne probosanske , Bosna je domovina trima narodima !!!
Udarate ne u glavu ima 40 godina , stvarate stres svi zajedno . Umjesto da radite na boljitku gradjana . Na 1000€ plate nikog ne bi bilo briga ko je na vlasti
To reci Zahiragicu, frajer se sa svima zavadio. On bi da odluci i kome je mjesto u Sarajevu, a kome nije i treba na to neko da suti, da on misli da je gazda neki Sarajevski.