Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kleptomani i s desna i s lijeva.
Zasto sve te opcije takozvane gradjanske postoje tamo gdje su Bosnjaci vecina a nema ih gdje su srbi i hrvati dominantni?! Kome ovdje sta nije jasno da se te struje ubacuju samo medju Bosnjacima sve radi razbijanja i slabljenja a sa druge strane je cilj ojacati Covic i Dodik i dobiti vjetar u ledja za razbijanje BIH. Iste te struje su dovele do pada Djukanovica i preuzimanja Crne Gore od prosrpskih i proruskih snaga. Crna Gora ima svog Abazovica a BIH Niksica i Kojovica.
Analiza2020 Pa neka vam SDA napravi etnicki cistu teritoriju samo bosnjaka i opravdajtesve sto rade hrvati i srbi i sto kaze bakir napraviote balans njima u podjeli BiH sa fildzanom u rucicama
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ako nesto struje i pretekne srb ne legalno sa zadovoljstvom cemo platiti ali RS i banja luci.to je pravljeno u sfrj i kad ste krenuli u secesiju sto niste razmisljali o tome.od srb mozete samo kurcinu da dobijete.kazu da je bh dobila najvise pomoci u istoriji.90% otislo u fbh.pa sta ces vise.samo prosite,molite,kukate.vi jadne zrtve nevine okruzene hriscanima.ni arapi vas ne vole a turcima ste igracka u geopolitici.jadnici jedni radite malo nemojte samo prositi i krasti
Isplati se Vučiću tapkanje po glavi dodika, dobar ćuko dobar. Dao je i Vučić tamo nekim BiH selima 10ak miliona. I onda dodik neće za ništa zajedničko da glasa dok ne dopuste druge strane usluge srbiji i njegovim profiterima. Kakav narod, rekao sam ja svi u BiH kad rade protiv BiH rade protiv sebe, kakav nacionalizam kakvo bratstvo, svak gleda da odžepari svakog. Srpski ili hrvatski nacionalizam je izgovor da odžepare narod koji za to dobije fine riječi.
Pa hajmo tužba i riješite problem, dok je Komšić tu možete didicka preglasati i pokrenuti tužbe....(ako se predsjedništvo pita....)
Sta radite da naplatite? Medjunarodni Tuzbe?
Ma vi ste sve kompletne budale. Ja stvarno ne znam šta da napišem. Znate da tužiti nekoga kad neće da vam plati struju i isključite mu, a ne znate da tužite dvije države. Ovdje je očito neko dobio dobre pare da se ovo rasteže u nedogled. Da je ovo privatno vlasništvo sve se ja bojim da bi ovoliko dugo trajalo.
Koliko vam Hrvatska plaća godišnje za struju i koliko tih para potroše uhljebi iz SDA i HDZ-a?!?
I ova rezervna SDA (čitaj DF) se sad izgubila u izjavama kad ih je Bake prodao Hrvatima!
Koliko je BiH ulozila u te HE? Ni marku. Samo plac i kuknjava a nista ne radite. Apsurdni ste.
Provokatori svaku vijest komentarišu riječima "islamizirani srbi" "Republika Srpska je vječna", slave svoje heroje iz Haga itd. Onih koji nasjedaju na te provokacije svaku vijest komentarišu odbranom svojih političkih idola. Haloo, ovdje se radi o pljački elektroenergetskog potencijala BiH! Ne konta ono da je to krađa i iz njegovog džepa. Likuje i raduje se jer mu je najvažnije da komšiji crkne krava. E nećeš majci do dočekat!
Javi se predsjedniku komsicu da to sredi....njega svi u regiji postuju
Pa rjesavajte smotani stvorovi.
Ovaj ublehaš ko mu i Bakirova podguzna muha samo laprda, sve je to cjena Dejtona i Alije!
Ma dajte ljudi samo posudzuju, vratice se nekada kad budu bolja vremena...
Jbt...kolektivni SCH kod bošnja...😂😂😂
Draže je genocidašima i UZP-ima da se matične zemlje bogate na naš račun. Zato su se i borili.
ostvarenom profitu ili dobiti." „ HEP-u od Orlovca, nakon davanja općinama u BiH i RH, te investicija i održavanja infrastrukture u kompleksu, ostane možda onoliko koliko dobiju i te dvije jedinice lokalne uprave oko Buškog jezera