Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj po nalogu Rusije. Sad ako se u necemu ne slazes sa nekim, samo ga optuzi da su ruski spijuni i ti si argument pobjedio kako god okrenes. Podsjeca me na lov na vjestice, samo optuzi, pa kad je spale niko posle ne pita jeli ona zaista bila vjestica?
Sami pali sami se udarili to da je zesca psovka danas kad ti neko kaze da si sa Rusima. Sta cu vam ja sad kad ste velikom vecinom na pogresnoj strani. Ali hrabri ste po sopstevnim parametrima, jer ako zapad sazna sta si sve o njima pisao ne bih ti bio u kozi.
Čuj “po nalogu Rusije”, hahaha… Baš je moderno Rusiju petljati u sve živo danas.
Cuj maske?Lovacko naciokartel HTZ u ofanzivi UZP.
😂😂😂😂😂
Alija, pa njegov otpadak, Bakir, su krivi za ove blokade i ostale smicalice, koje HDZ. pa i SNSD provodi da blokira sve moguce sto bi dalo krila nasoj drzavi. Da Bog da, da izgore svi koji rade protiv Bosne, gore u paklu!
To ste vi naši veliki Bošnjaci krivi kad ste dopustili da manjina od 13% bude konstitutivna identičan zakon ima I u lipoj njihovoj po pitanju Bošnjaka koji je donesen pa ga oni nisu sproveli Fino ove evropejce ili kako u presudi haga piše U.Z.P. natjerati isto nema pravo su ovdje ugroženi imaju više državnih funkcija nego što im po ustavu pripada
narod nije svjestan kakve poklone daju drzave,a posebno rusija drzavnicima iza zatvorenih vrata,nije cudo uopste da tupe njihove interese pa gledam nedavno statistiku srbije i bih u srbiji rusija tek na 8 mjestu po investiranju prva im holandija,a kod nas austrija znaci eu u oba slucaja rusija tek na 10 mjestu prednjaci eu i amerika znaci nije uopste u interesu naroda i drzave same da ganjaju ruske interese nego njihovih licno ali nece ljudi da razmisljaju statistike sve govore,
dok se oni caste i bogate narod bleji i zabavlja se ko je ko jesi li srbin hrvat bosnjak itd
Gdje nam je predsjednik dodik nek trazi ostavku ovog Bevande sto neda lovu za izbore..on se puno sikira ako neko ne radi za Bosnu I Hercegovinu... predsjednik predsjednik predsjednik predsjednik..
Taj izraz ”Pale su maske” se upotrebljava ukoliko bi se predmet kritike, kao trebao stiditi ili zabrinuti zbog toga. Posto to nije slucaj, niko se nece ni malo nasekirati zbog toga. Btw svima su pale maske pocetkom devedesetih i meni dosta.
Prorusi UZP-ovski,HDZ-ovce.
I Dodik po nalogu Rusije je glasao za. Pa kako to ?
Dodikovci glasali ZA znaci SNSD vise nije Ruski igrac 😂😂😂 bili do danas Ruski 😂
Ne znam da li iko više zloupotrebljava rat od probosanskih snaga......
Cuj po nalogu Rusije hahahha boli nas k za Rusiju 😂 hahhaha
BHHrvat98, pa kad ste mogli sa GENOCIDAŠIMA, za vrijeme agresije, rušiti BiH, a i danas to isto radite, što vam fali i sa Rusima. Pičkice ste vi.
čiji si ti igrač , reufee a ?
Dragance Rusofilov,Marina Pendešova i Vjekoslavov Bevandov