Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik prijeti Predsjedniku drzave sto naravno nije nimalo sporno ni Ambasadi UK ni Ambasadi SAD-a a pogotov ne OHR-u. Lafo se oglasavaju za LGBT u fazonu samo da se oglase, evo vam prilike da ga smijenite ali OHR i Schmidt su izgleda samo turisti u RS!
Eto htjeli ste Denisa smotanog
Vepra uhapsiti čim kroči na područje FBiH.Ima dovoljno materijala.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zamisli da neko iz Sarajeva ovo kaže Dodiku , ovaj čovjek nije normalan vidil ovo Europa kako se on obraća predsjedniku zemlje ako ovo nije otvorena prijetnja šta je ovo
Ovo je otvorena prijetnja predsjedniku zemlje EU i OHR jel ponovo šutite ha?????? Nije Bećirević LGBT pa da reagiraju nego je samo PREDSJEDNIK BOŠNJAKA pa ne reagiraju onda jel tako igramo
Predsjednik El Salvadora Bukele koji je napravio ekonomski procvat i neutralizaciju kriminala je rekao sljedece: "Nemojte raditi ono sto vam zapadnjaci govore da radite, radite ono sto oni rade u svojim drzavama."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Patrioti ove zemlje ujedinite se vrijeme je.
Čovjek otvoreno svojim izjavama poziva i potiče na nasilje.. ovo je za zatvora
On i rejs jedini za rat...dobro i bake je zbrojio kolko cega...ista bagra
Đikan
Kako rijesiti ovo ludilo? Kakvo je ovo divljaštvo veprinsko?
Koji lazov, to k*rva vise ne radja.
Izgleda da će se ispostaviti tačnim sve što su iz SDA proteklih mjeseci govorili o Trojci, OHR-u, međunarodnoj zajednici i američkoj ambasadi. Ovdje se očito Bošnjaci žele prikazati kao najveći problem u državi, "radikalni muslimani i islamisti", dok se državnim neprijateljima i separatistima dozvoljava apsolutno SVE - vrijeđanje države, Bošnjaka,, bosanskog jezika, negiranje genocida... Kakvu nam to poruku šalje međunarodna zajednica i šta možemo očekivati u budućnosti?
mamaru ti dodoo
Vepar opet rezi !! Kad se odvaja od bih? Hahaha 😆 😂 😆 😂 😆
Da li je se Predrag Kojovic nasmijao zbog ovoga.
Ko sad prijeti fizičkim napadom. Znaci da Član predsjedništva BiH ne smije hodati po teritoriji države BiH. Što će to biti ako bude došao. Jel to prijetnja ubistvom , premlacovanjem . Ko to treba ispitati. Dodik treba dati izjavu tuziteljstvu sta to govori i prijeti. Vidio je cijeli svijet sta je bilo sa u BL. Prijete novinarima. Nestaju ljudi. To je gore od S. Koreje.
A što se Dodik promijenio.. što lijepo puše neki novi vjetar.. baš lijepo s njim razgovarate, baš ste mu vjetar u leđa.
super, sad mi je kristalno jasno da MZ USA GB i EU ovo rade u sadejstvu sa dodikom da vide dje je granica tolerisanja bosnjaka....... nema drugacijeg objsanjenjea
Diktatura klasična ,ako nisi kao ja i ne misliš kao ja cik prošetaj
Hahah Mile se sprda sa svima.
Dodik i njegov nesankcionisan krmaluk najbolje pokazuju da licemjernim strancima nije stalo do ove zemlje...koja ne postoji na tonu stranica internet prodaje.