Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Mile besmisleno je da postoji entitet nastao na zločinu.u pravu si😉
Ne joj se DODO. Pokušali su zločinci državnu imovinu uzeti 90tih oružjem i nisu uspjeli, sad sigurno neće moći!!!!!!
Dodo pa ponavljas se ko isparana ploca a one davno prosle., nova tehnologija., mjenjaj doktora daje ti pogresnu terapiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"...jer ako ti uzmu imovinu, onda je besmisleno da postojiš dalje" time je dao možda i najbolji odgovor zašto je državna imovina u vlasništvu države Bosne i Hercegovine i zašto nemože i nikad neće biti biti u vlasništvu dejtonskih entiteta RS i FBiH.
Nametnuta vlada na koju smo pristali i koja nikad više neće biti izabrana suspenzijom ustava, Volja Bošnjaka Doma naroda je pogažena i nikad više volja naroda DN neće biti pogažena, kao što je pogažena volja Bošnjaka, UŽAS! Mi smo jedini narod koji je pristao da se pogazi volja tog naroda. SRAMOTA ME ŠTO SAM BOŠNJAK, PO PRVI PUT!
Zašto se ovaj bik ne hapsi
Ovo stvarno prelazi sve granice !!!! Kao da je Rs drzava , kao da se njih nesto pita u medjunarodnim odnosima i Evropi . Misle sto im je onaj kreten Orban dao na znacaju , da su neki faktor u odlucivanju ?! Koji primitivizam i seljakluk !!!! Krkani u politici , kao slon u staklenom kavezu ! Fuj !
ako ti uzmu imovinu, onda je besmisleno da postojiš dalje... hmmmm 100% tačno... trenutačno je na snazi oduzimanje državne imovine... je li cilj onda i besmisleno da država postoji i dalje... pa valjda je i najvećem moronu jasno o čemu se radi...
Pa Da glupsone, naravno da te blokira a kad ti blokiraš onda sve pet. Retardu
Jbg Dodo nema vise Sda kriminalaca da ti cuvaju ledja, kao sto su Karadzicu kao koalicionom partneru jos od 1990 godine, padose oni, uskoro padas i ti.Svjetski hotelijerski brand Hilton dolazi samo u perspektivna drustva.
Ma covjek svijecom moli i trazi da ga neko smijeni i da ide da uziva
Gladan pas o komadu sanja ,ja mislim da nema nista gore nego se toliko dugo borit za nesto sto si genocidnim putem steko i na kraju suha k..ca mokrih opanaka moj dodo moj MARTIN U ZAGREB MARTIN IZ ZAGREBA ... DZABU KRECIO
neće ne sekiraj se. On samo za UZP radi
FAKAT JE VRIJEME DA SE OVO ZAVRŠI - i da se snovi Dodika i Srbije ugase
Državna imovine je vlasništvo kako sama riječ kaže DRŽAVNA. Kako entiteti nisu države, onda je logično da nisu ni vlasnici DRŽAVNE imovine. Lijepo herr Schmit donese zakon da je vlasnik država, da se na UPRAVLJANJE daje lokalnim zajednicama koje tu imovinu ne mogu prodavati, ali mogu koncesiono izdavati na cca 20, 30 godina.
ovom volu nikako u glavu nabiti da je rijec o bosni nam i hercegovini a ne o nekakvoj federaciji ili pc
Mašta čeka, neka Šmit, što ne nameće da vidimo ovoga junaka...
Šmit nameće,Deenov dečko umeće.
hahah jesi opasan evo svi se prepali
Dajem ti imovinu za Goricu, pa da je otcjepimo i cjepimo