Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice da su sankcije imale efekta.
Jel ovo mislio na sebe, ili?
Ko mamuzao vepra?
Mile piša po strancima, zaboli ga
Ti si već mrtvo kljuse, samo
... ti još nisu zvanično rekli.
Zamislite kakav bi bio da nije na crnoj listi.. 😀😀😀😀
Kaze največi konj
Ja sam iskren ,,komentator,,.Mrzim Rudonju iz dna duše,al to je jedini frajer u BiH koji ima muda da kaže istinu svima u oči,za razliku od ovih naših(iz bošnjačkog korpusa)pa dajte više jednom pokažite svoja prepeličija jaja,kažite nešto,uprite prstom,imate u koga,Eskobar,Veherli,Šmit,itd...pokažite se
Mile je malo nervozan 😀😀
Da, ali ti si tog konja ubio. Ti si kriv što ova zemlja stagnira 20 godina krme jedno debelo.
CANISTERHEAD
Ukinite vize Britanci pa onda o prijateljstvu
Svi ste vi osedlani (političari) i idete u onu stranu u koju velike sile vuku kajase. Mi ne razumjemo zašto oni vas puštaju da radite to što radite, ali se vjerovatno uklapate u njihove planove i tu ste gdje ste. Koga žele oni srede, pogledajte Vučića i sve će vam biti jasno, pustili ga dok je njima odgovaralo a sada biraj ili izolacija ili EU kurs.
Hebemo tebi mrtvu mater
Sve će ovo Baja debelo ispostiti , dosta je tvog ponižavanja!!!
UK je protiv Rusa uvijek i zauvjek cim su protiv Rusa automatski su protiv Srba UK = USA sto je = Srbi popuslic
kako se sda ovci i dodikovci nađoše kad je u pitanju osuda zapasa.Na vašu žalost sda a vrlo brzo i snsd će otići u zaborav.
Dodik je veika sramora za srspki narod,veliku ljagu baca na njih.