Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponovo diže cijenu SDA
SDA i vrijedi nesto, ove trojkaske prostitutke ni p8sljivog boba
Zato ću na sljedecim izborima da glasam za SDA iako ikada nisam glasao. U inat tebi i Čoviću....idioti
da ti nije Baketa nebi bilo ni tebe tako nemoj se nadati tome da ces ga vratit u vlast jednom ti pomogo nemoj se nadati ponovo
Ovom levatu trn u oku SDA..pomislicu da je ova SDA bila dobra za Bosnjake..a svi znamo koliko je dobra..jedan mudrac mi davno rece: glasajte uvijek za iste..ja ga blijedo pogledah reko sto??? Kaze coek pa jednog dana ce i njima biti dosta..reci ce nakrali smo se mi puno evo i narodu malo..i vjerujte mi ima tu i dosta istine ..
Jedino se Dodik raspada!
Pa otcjepite se više jadan bio ako imate muda jebeš palamuđenje više
Hajmo realno da je ovo istina zašto bi to Dodik rekao. Pa nabacuje loptu svom dugogodišnjem prijatelju a da uspijevaju u tome pokazuju komentari ovčica kao što je ovaj : '' Ovo je dokaz da SDA nikad nije prodala državu i zato će uvijek imati glas od mene ''
Slika evrope je u ovoj izjavi Dode koji i nije toliki negativac. Jedna polu pismena stranka koja i nema muda da bude nacionalna , je otjerana sa vlasti, a u isto vrijeme se pusta hdz i ostavlja na vlasti snsd-e da razvaljuje i tiho gasi BiH. Mozda je nekad napravljena greska zasto se nije pristalo u pregovorima na podjelu, jer je i onako sve podjeljeno. Sa tom razlikom sto sada ovi drugi u bosnjackom djelu i dalje mogu da rovar i imaju kontrolu. Jer toboze ima neka kostutivnost.
E šta li si ti bolji zbog toga.
Nek si rekao našim bošnjacima i nek si nam se zahvalio što smo ti olakšali put za sve što budeš htio,jer ovi naši brigu brinu o fotelji i da što duže u njoj ostanu
Pa prvi put moze radit sta hoce jer trojka je i postavljena na vlast da sruse Bosnjacku politiku kakvu takvu to govore i dodikove izjave
On voli ove invalide koji su trenutno u kosliciji sa njim....
Ne vidijesmo jučer na Tjentištu Nikšića i Forte među Crvenima. Ah da, oni su konvertirali - sada oni slijede Poglavnika umjesto Maršala. Njih očekujemo next year u Blajburgu.
NAPOKON JE DODIK RAZOTRIKRIO ZAŠTO SU MU DRAŽE "INVALIDNE STRUKTURE" (KAKO JE SAM NAZVAO TEOJKAŠE) OD SDA. A NEKI DAN NAKON SASTANKA U MOSTARU SA NIKŠIĆEM POHVALIO JE OVOG NIKOGOVIĆA NN RIJEČIMA: "KAKO JE S OVIMA LAKŠE RADITI NEGO SA TVRDOKORNOM SDA OUUU..."
To se vama iz SDA,mafijaske organizacije,samo cini. Hoce on tog vaseg iz trezora da ponudi nesto " pametnije " od trojke,npr. rat,prebrojavanje,i sl.
Price za malu djecu,za vrtic,volio bi on Bakira za partnera da se prebrojavaju nego vilu u Beogradu. Zasto? Zato sto on politicki egzistira dok je Bakir partner. Tako zbijaju etno-redove i ostaju na vlasti. Dodiku su neinteresantni Konakovic,Niksic,jer ne spominju rat,prebrojavanje,nego,nude dijalog,razgovor,nude BiH,od Save do Neuma. To mu ne odgovara.
Tako je bravo
To ova SDA bagra,sto udara minuse,je svjesna da sam udario u sridu. To su ti kojima je BiH do Zenice i nesto malo do Tuzle. Dodik takve treba kao vi.
Zeleni botovi jel bilo de Milane izađi malo u javnost i daj neku ovakvu izjavu, daj Milane da nas vratiš u politički život, sjeti se Milane torbe MMF u Lukavici