Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covicu svi na noge dolaze prvo osmorka sad i ovo dvoje,mora se priznati da je covke glavni baja
Ivo Komšić na FaceTV, IZNENAĐENJE, KUNFUZIJA, DEZORJENTIRANOST, ZAMJENA TEZA, sve su to blage riječi za ono što smo čuli od njega sinoć, I ONDA SE PITAMO ŠTO SU NAM GENERACIJE POLITIČARA OVAKVE, I ovo im profesor!!! SRAMOTA!!!
Jeste... Nikšić dopustio da mu Konakovic diriguje a da je SDA, SDP i DF nastupili zajednički u vlast onda bi Covic njima na noge dolazio i oni uvjete postavljali. Zar jača mržnja Konakovica prema Bošnjacima i SDA jer je jača ljubav prema foteljama a ne narodu i državi. A nećemo se lagati, pa ni njegove pristalice. Nesposoban i neobrazovan političar je Dino
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Osovina zla u akciji....
Okupili se političari iz bosansko hercegovačkih vukojebina. Lamse iz šehera lijepog :)
Dogovor kriminalne bagre.
Policija u pozadini, kisobrani razapeti, osiguranje oko politicara, toga nema u zapadnim drzavama. Da sad ne nabrajam, nekoliko zapadnih politicara ide biciklom na posao. Pljuc!
Ma rat eto sta je !
Svi covicu na noge...valjda posto je ugrozen jadnik
Sve ce to bosnjaci osujetiti, samo još da, bosnjacka 8-morka otme poziciije od korumpirane bosnjacke 6-torke jer nova bosnjacka 9-torka planira koalirati sa 3 nove bosnjacke stranke kako bi otele poziciije bosnjackoj 5-torci…gledo’ ja na Face TV i ćito’ ja u Avazu a i pričo mi jedan ćojk’ rekla mu žena što radi na kasi u Bimgu…’mudre bošnje’ kombinacija glupana i korumpiranih idiota🤮🤮🤮
Jes jes kaze nenad na njegovom fake tv s e bakir kriv i sebija
Banda
Hoće li ih Ćovic pitati da poguraju kod Vučica da se sazna istina o nestalim Vukovarcima kojima se bas ovih dana navrsava 31 godina nestanka?
Zasto zastava Hrvatske?
Ne razumiješ ti to
Galasajte vi Bošnjaci za koje kakve SDP,SBB,DF,Stranka penzionera sve je to napravljeno da se podjele Bošnjački glasovi u osmorke petorka i td. Pa sad oni koji su osnovali i zagovarali Herceg Bosnu i Rs tobe tobe jarabi jedva ove dvije genocidne tvorevine napisa a kamoli rekoh vam kroje kapu eto vam ga sad.
Pola ih na crnoj listi..
Bal Vampira
Jest smit valjao ovom napacenom narodu
E da je sreće da se sve stranke ujedine pa da bude xy hdz i snsd ALI XY stranka ne može postojati jer SVE VELIKI (finansiski)PATRIOTI HOĆE DA SU PREDSJEDNICI STRANKE I STRANĆICE I DA SE ON/ONI PITAJU ZA SVE. PREDSJEDNIK BILO KOJE STRANKE HOĆE DA JE NO1 SREČA SAMO NAM NE MOGU VREMSKU PROGNOZU NAMETNUTI
Sta ocekivati osim da nas zaboli glava,sigurno poruke o rasturanju jedne i jedine,ali sad smo i previse jaki da bi se bojali,a snimili smo dobro obadvije strane.