Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi s onog ne moze nam NATO nista?
hahaha youtube.com/watch?v=RBiGDwy0wfo
I vazda ista prica tamo negdje sjede muslimani a najmanje ih ima u svim institucijama. Dzaba ti prica govnaru svi znaju da nije tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ti ne znaš gdje više udaras...
10 puta vise prometa u federaciji za crni petak..miletu skripi, srbi izgladnjeli.. ostaje stara prica o zapadu i amerikancima
Opet spinujete. Zasto pravite haos.
Prno mile u šišu
Av Av Av Av i kad laje laje kao Aco :D bezobrazno i drsko
Podrzi ga mile dobit ceš sendvič parizer i majonez...
Razlika je je u tome sto se ti njemu u guzicu uvlačis a on tebi ne...
Bitno je da je tebi prpa strah u Kostima. Nemoze nam niko nista..
Dizati državu koja je bila zapuštena... To kao neki vic, šta li je? Niti ti krmak imaš državu, niti si je nešto podigao.
ko je ovaj debeli sa krmacom Facom?
m.am.c.u ti pravoslavnu kad god Bošnjake nazoveš samo muslimanima
Pa eto imaš sada i postupak, upravo se vodi.
kad li tadili bičeš hapšen gnjido jedna i to od svog naroda
Dodik komentaruse kako protiv njega nije pokrenut ni jedan sudski postupak.Kako nije kriminalac i da zivi posteno.Ja bi volio vidjeti tuzioca u Srpskoj koji bi smio podignuti optuznicu protiv njega.Mislim da bi taj tuzioc bio u zatvoru u roku od par mjeseci.Pa ljudi moji eto oslobodise i one koji su krali milione za vrijeme korone.To je njihov sud skrojen za njih.
ide međed lajkovačkom prugom...
Jazavca treba ne samo poslati pred sud, nego ga i osuditi.
Znaci dosla dojava ako se ne odazove na sud BiH dolazi NATO da ga privodi! Vjerovatno Vucic mu dojavio ili Ruska ambasada! Sjecate se da je bio kod Vicica prije pojavljivanja na sudu!